Netflix-fejl NSES-404

Du ser muligvis fejlkoden NSES-404 sammen med denne besked:

Er du faret vild?
Vi kan desværre ikke finde siden. Du finder masser af ting at udforske på startsiden.
Fejlkode NSES-404

Denne fejl betyder normalt, at der er et problem med din webbrowser eller e-mailapplikation, som forhindrer siden i at blive indlæst, eller at den side, du forsøger at nå, ikke eksisterer.

Sådan løser du dette problem:

Gå til Netflix.com i adresselinjen

Hvis du bruger et bogmærke til at gå ind på Netflix, kan du prøve at skrive www.netflix.com i browserens adresselinje i stedet. Hvis dette løste dit problem, skal du opdatere URL-adressen for dit bogmærke til www.netflix.com for at undgå problemer fremover.

Opdater din webbrowser

Gå til Netflix-understøttede browsere for at opdatere din webbrowser eller hente en anden browser.

Ryd Netflix-cookien

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette vil logge dig ud fra din konto.

2. Vælg Log ind (Sign In), og indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

3. Prøv Netflix igen.

Slå cookies til i din browser

Chrome
  1. I Chrome-browserens øverste højre hjørne skal du klikke på MenuIkon for Chrome-menu og derefter på Indstillinger.

2. Klik på Sikkerhed og privatliv i menuen til venstre.

3. Klik på Tredjeparts-cookies.

4. Sørg for, at indstillingen Tillad tredjeparts-cookies er slået til.

5. Prøv Netflix igen.

Microsoft Edge
  1. Klik på Indstillinger med mere indstillinger med mere i browserens øverste højre hjørne.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Cookies og webstedstilladelser.

4. Klik på Administrer og slet cookies og webstedsdata.

5. Sørg for, at Tilladelse til at websteder kan gemme og læse cookiedata (anbefalet) er slået til.

Firefox

1. Klik på Menu knappen menu i øverste højre hjørne, og klik derefter på Indstillinger.

2. Klik på Sikkerhed og privatliv til venstre.

3. Rul ned til Historik. Klik på rullemenuen ved siden af Firefox vil.

4. Vælg Gemme historik, og klik derefter på Genstart Firefox nu.

5. Prøv Netflix igen.

Opera
  1. Vælg Menu i øverste venstre hjørne af din browser.

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. Rul ned, indtil du ser Cookies.

4. Sørg for, at indstillingen Tillad, at lokale data lagres (anbefalet) (Allow local data to be set (recommended)) er markeret.

5. Luk fanen Indstillinger (Settings) for at gemme dine nye indstillinger.

6. Prøv Netflix igen.

Safari

1. Klik på Safari i øverste højre hjørne.

2. Klik på Indstillinger , og klik derefter på Avanceret.

3. Kontrollér, at Bloker alle cookies ikke er markeret.

4. Luk vinduet, og prøv Netflix igen.

Deaktiver browserudvidelser

Chrome

Hvis du bruger Chrome, kan du slå unødvendige udvidelser fra.

1. Indtast chrome://extensions i Chromes adresselinje.

2. Slå aktiverede udvidelser fra.

Bemærk:
    Udvidelser angivet under Chrome Apps skal ikke slås fra.
  3. Prøv Netflix igen.

Hvis disse trin løser dit problem, kan du prøve at aktivere dine udvidelser en efter en for at fastlægge, hvilken udvidelse der forhindrer Netflix i at fungere korrekt.

Edge

1. Klik på ikonet Udvidelser (Extensions) i øverste højre hjørne.

2. Klik på Administrer udvidelser (Manage Extensions).

3. Slå alle installerede udvidelser fra, og prøv Netflix igen.

Hvis disse trin løser problemet, kan du prøve at aktivere dine udvidelser en efter en for at finde ud af, hvilken udvidelse der forhindrer Netflix i at afspille.

Safari

1. Vælg Safari i øverste venstre hjørne af din browser.

2. Vælg Indstillinger (Preferences).

3. Vælg fanen Udvidelser (Extensions) i den øverste menulinje.

4. Markér feltet ved siden af hver udvidelse for at deaktivere den.

5. Luk vinduet Udvidelser (Extensions).

6. Prøv Netflix igen.

Firefox

1. I browserens øverste højre hjørne skal du vælge Menu knappen menu.

2. Klik på Tilføjelsesprogrammer og temaer (Add-ons and themes), og klik derefter på Udvidelser (Extensions).

3. Under Aktiveret (Enabled) skal du klikke på knappen ud for udvidelsen for at deaktivere den.

4. Afslut og åbn Firefox igen, og prøv Netflix igen.

Prøv en anden webbrowser

Hvis du forsøger at nulstille din adgangskode via e-mail, kan du prøve at bruge en anden webbrowser og derefter følge trinnene til at nulstille din adgangskode igen.

Hvis du tilgår din e-mail ved brug af en app på din mobil eller tablet, kan du i stedet prøve at bruge en browser til at åbne e-mailen til nulstilling af din adgangskode.

Hvis disse trin ikke virker, eller du får denne fejlkode igen, kan det skyldes et andet problem. Kontakt os for at få yderligere hjælp.