Netflix-fejl M7121-5006

Hvis du får fejlkoden M7121-5006 på din computer, ledsages den ofte af følgende meddelelse:

Vi beklager, men alt for mange ser på din konto lige nu (Sorry, too many people are watching on your account right now).

Din Netflix-konto har nået sit maksimale antal aktive streams. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

1. Luk andre browserfaner eller -vinduer, hvor Netflix er åben.

2. Luk Netflix på andre enheder, der afspiller Netflix samtidigt.

3. Prøv Netflix igen.

Hvis disse trin ikke løste problemet, eller hvis fejlen forekommer igen:

Hvis du mener, at din konto anvendes uden din tilladelse,, kan du afholde andre fra at bruge din Netflix-konto.