Netflix-fejl 1000

Hvis du får fejlkoden 1000 på din iPhone, iPad eller iPod touch, ledsages den ofte af følgende meddelelse:

Der er et problem med afspilningen af denne film. Log ud, og log ind igen. Hvis problemet fortsætter, kan du kontakte Netflix Kundeservice.

Skyldes det normalt oplysninger, som er gemt på din enhed, og som skal opdateres. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Genstart din iPhone eller iPad
  1. Tryk og hold ned på sideknappen og en af lydstyrkeknapperne på samme tid, indtil skyderne vises. Skub den øverste skyder for at slukke helt for enheden.

• Hvis skyderne ikke vises, kan du trykke og holde ned på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake), indtil den røde skyder vises.

2. Vent i 10 sekunder, og tryk på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake).

3. Prøv Netflix igen, når din enhed er tændt.