Sådan bruger du Netflix på Xbox

Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke ved, om din enhed understøtter Netflix, kan du følge trinnene i afsnittet "Konfigurer Netflix".

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Netflix findes på Xbox. Netflix-streamingfunktioner på Xbox omfatter:

Xbox 360

Navigation
Rul for at gennemse genrer. Tryk på Y for at søge efter en titel. Hvis du har Xbox Kinect til din Xbox 360, skal du sige "Xbox" for at se en liste med stemmekommandoer.

Opløsning
Stream film op til 720p. Titler med et HD-symbol streames i HD, hvis din internetforbindelses hastighed understøtter 5 megabit pr. sekund eller mere.

Undertekster og alternativ lyd
Start afspilning, og vælg derefter ikonet Lyd og undertekster for at aktivere undertekster, hvis de er tilgængelige for den pågældende film eller serie. Udvalgte titler kan også være tilgængelige til afspilning i Dolby Digital Plus 5.1 surroundsound på denne skærm, hvis din internethastighed er 5 Mbit/s eller højere.

Xbox One, Xbox One S og Xbox One X

Understøttede områder
Netflix er tilgængelig på Xbox One i områder, der både har Netflix- og Xbox Live-tjenester.

Navigation
Rul op og ned for at gennemse genrer, der er skræddersyet til dig. Hvis du har Xbox Kinect til din Xbox One, skal du sige "Xbox" for at se en liste med stemmekommandoer.

• Søgning: Med et tryk på Y på din Xbox One-controller i Netflix-appen kommer du til søgesiden.

• Profiler, Kids-område, Log ud (Sign Out): Et tryk på B i Netflix-appen fører dig til Netflix-menuen, hvor du kan: Ændre profiler, skifte til Kids-området eller til indstillingssiden, hvor du kan logge af din Netflix-konto.

Opløsning
Stream film op til1080p HD på Xbox One. Titler med et HD-symbol streames i HD, hvis din internetforbindelses hastighed understøtter 5 megabit pr. sekund eller mere.

Stream film op til 4K Ultra HD på Xbox One S og Xbox One X. Titler med et < Ultra HD-symbol streames i Ultra HD, hvis din internetforbindelse understøtter 15 megabit pr. sekund eller mere.

Undertekster og alternativ lyd
Start afspilning, og vælg derefter ikonet Lyd og undertekster (Audio and subtitles) for at aktivere undertekster, hvis de er tilgængelige. Udvalgte titler er også tilgængelige til afspilning i Dolby Digital Plus 5.1-surroundsound på denne skærm, hvis din internethastighed er 5 Mbit/s eller højere.

På visse enheder kan du også streame udvalgte titler i Dolby Atmos-lyd, herunder nedenstående modeller. For at få mere at vide om Dolby Atmos kan du gå til vores artikel om, hvordan man bruger Dolby Atmos på Netflix.

Xbox Series X og Xbox Series S

Understøttede områder
Netflix er tilgængelig på Xbox Series X/S i områder, der både har Netflix- og Xbox Live-tjenester.

Navigation
Rul op og ned for at gennemse genrer, der er skræddersyet til dig.

• Søgning: Med et tryk på Y på din Xbox Series X/S-controller i Netflix-appen kommer du til søgesiden.

• Profiler, børneområde, log ud (Sign Out): Et tryk på B i Netflix-appen fører dig til Netflix-menuen, hvor du kan: Ændre profiler, skifte til børneområdet eller til indstillingssiden, hvor du kan logge af din Netflix-konto.

Opløsning
Stream film op til 4K. Titler med et Ultra HD-symbol streames i Ultra HD, hvis din internetforbindelse understøtter 15 megabit pr. sekund eller mere.

Undertekster og alternativ lyd
Start afspilning, og vælg derefter ikonet Lyd og undertekster (Audio and subtitles) for at aktivere undertekster, hvis de er tilgængelige. Udvalgte titler er også tilgængelige til afspilning i Dolby Digital Plus 5.1-surroundsound på denne skærm, hvis din internethastighed er 5 Mbit/s eller højere.

På visse enheder kan du også streame udvalgte titler i Dolby Atmos-lyd, herunder nedenstående modeller. For at få mere at vide om Dolby Atmos kan du gå til vores artikel om, hvordan man bruger Dolby Atmos på Netflix.

For at knytte din Xbox til din Netflix-konto skal du sørge for, at du er logget på din Xbox LIVE-konto og derefter følge nedenstående trin til din enhed. Gå til Microsofts supportwebsted, hvis du har brug for hjælp til at oprette forbindelse til en Xbox LIVE-

Xbox 360

Download Netflix-appen

Inden du går i gang med nedenstående trin, skal du sørge for, at du er logget på din Xbox LIVE-konto. Hvis du har brug for yderligere hjælp med dette, skal du gå til Microsofts supportwebsted.

1. Naviger til Apps fra Xbox 360 Dashboard.

2. Vælg feltet Netflix for at begynde at downloade appen.

Fortsæt med nedenstående trin, når download er gennemført.

Log på Netflix

1. Naviger til sektionen Apps fra Xbox 360 Dashboard, og vælg derefter Netflix.

2. Vælg Log på (Sign In).

• Hvis du ikke kan se Log på (Sign In), skal du vælge Ja (Yes) på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .

• Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.

3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix,

4. Vælg Log på (Sign In).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto.

Xbox One, Xbox One S og Xbox One X

Download Netflix-appen

Bemærk, at Netflix kun er tilgængelig på Xbox One i områder, der både har Netflix- og Xbox Live-tjenester.

1. Begynd fra startskærmen (Home) på din Xbox One.

2. Rul til højre for at få adgang til Store.

3. I afsnittet Apps skal du vælge Netflix.

Bemærk:
    Hvis du ikke kan se Netflix, skal du vælge Søg i alle apps (Search all apps) for at søge efter Netflix.
  4. Vælg Installer (Install).

5. Når appen er downloadet, skal du vælge Start (Launch) for at logge på Netflix.

Fortsæt med nedenstående trin, når download er gennemført.

Log på Netflix

1. Vælg Netflix på startskærmen.

2. Vælg Log ind (Member Sign In).

3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix,

4. Vælg Log på (Sign In).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto.

Xbox Series X og Xbox Series S

Download Netflix-appen

Bemærk, at Netflix kun er tilgængelig på Xbox Series X/S i områder, der både har Netflix- og Xbox Live-tjenester.

1. Begynd fra startskærmen (Home) på din Xbox Series X/S.

2. Rul til højre for at få adgang til Store.

3. I afsnittet Apps skal du vælge Netflix.

Bemærk:
    Hvis du ikke kan se Netflix, skal du vælge Søg i alle apps (Search all apps) for at søge efter Netflix.
  4. Vælg Installer (Install).

5. Når appen er downloadet, skal du vælge Start (Launch) for at logge på Netflix.

Fortsæt med nedenstående trin, når download er gennemført.

Log på Netflix

1. Vælg Netflix på startskærmen.

2. Vælg Log ind (Member Sign In).

3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix,

4. Vælg Log på (Sign In).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto.

Følg disse trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

Xbox 360

Din Netflix-konto tilknyttes ethvert Xbox-gamertag, som har brugt tjenesten. Sådan knytter du dit gamertag til en anden Netflix-konto:

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis din enhed vises på en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den fremkomne menu skal du vælge Log ud, Nulstil eller Deaktiver.

Hvis du vil fjerne tilknytningen mellem din Netflix-konto og alle gamertags knyttet til dit medlemskab, kan du afbryde forbindelsen til alle enheder på Netflix-webstedet.

Xbox One, Xbox One S og Xbox One X

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis din enhed vises på en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den fremkomne menu skal du vælge Log ud, Nulstil eller Deaktiver.

Xbox Series X og Xbox Series S

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis din enhed vises på en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den fremkomne menu skal du vælge Log ud, Nulstil eller Deaktiver.

Netflix er tilgængelig i Ultra HD på udvalgte Xbox-konsoller. For at streame i Ultra HD har du brug for:

• Et Netflix-abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD.

• Et Ultra HD-tv fra 2014 eller nyere med Netflix-appen, der kan streame Ultra HD-indhold ved 60 Hz.

• En stabil internetforbindelse på 15 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet indstillet til Auto eller Høj.

Du kan se Netflix i Ultra HD på følgende Xbox-modeller:

• Xbox One S

• Xbox One X

• Xbox Series S

• Xbox Series X

Bemærk:
Bekræft, at din enheds opløsningsindstillinger tillader 4K-output for at sikre, at din Xbox kan streame i Ultra HD.

Netflix er tilgængelig i Dolby Vision og HDR på udvalgte Xbox-konsoller. For at streame i Dolby Vision eller HDR har du brug for:

• Et Netflix-abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD.

• En streamingenhed, der understøtter enten Dolby Vision eller HDR og Netflix.

• Et smart-tv, der understøtter enten Dolby Vision eller HDR10 tilsluttet din enhed via en HDMI-port, der understøtter HDCP 2.2 eller senere (normalt HDMI 1-porten).

• En stabil internetforbindelse på 15 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet indstillet til Høj.

Du kan se Netflix i Dolby Vision og HDR på følgende Xbox-modeller:

• Xbox One S

• Xbox One X

• Xbox Series S

• Xbox Series X