Brug af Netflix på din Xbox

Velkommen til Netflix på din Xbox! Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke er sikker på, om din enhed understøtter Netflix, kan du følge trinnene på fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for at finde Netflix-appen.

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Netflix i Ultra HD

Netflix findes på Xbox 360 og Xbox One. Netflix-streamingfunktioner på Xbox omfatter:

Xbox 360

Understøttede områder
Netflix er tilgængelig på Xbox 360 i alle områder, der både har Netflix- og Xbox Live-tjenester.

Navigering
Rul op og ned for at gennemse genrer, der er skræddersyet til dig. Tryk Y for at søge efter en speciel titel. Hvis du har Xbox Kinect til din Xbox 360, skal du sige "Xbox" for at se en liste med stemmekommandoer.

Opløsning
Stream film op til 720p. Titler med et HD-symbol streames i HD, hvis din internetforbindelses hastighed understøtter 5 megabit pr. sekund eller mere.

Undertekster og alternativ lyd
Start afspilning, og vælg derefter ikonet Lyd og undertekster (Audio and subtitles) for at aktivere undertekster, hvis de er tilgængelige for den pågældende film eller serie. Udvalgte titler kan også være tilgængelige til afspilning i Dolby Digital Plus 5.1 Surround Sound på denne skærm, hvis din internethastighed er 5 Mbit/s eller højere.

Xbox One

Understøttede områder
Netflix er tilgængelig på Xbox One i områder, der både har Netflix- og Xbox Live-tjenester.

Navigering
Rul op og ned for at gennemse genrer, der er skræddersyet til dig. Hvis du har Xbox Kinect til din Xbox One, skal du sige "Xbox" for at se en liste med stemmekommandoer.

• Søgning: Med et tryk påY på din Xbox One-controller i Netflix-appen kommer du til søgesiden.

• Profiler, Kids-område, Log ud (Sign Out): Et tryk på B i Netflix-appen fører dig til Netflix-menuen, hvor du kan: Ændre profiler, skifte til Kids-området eller til indstillingssiden, hvor du kan logge af din Netflix-konto.

Opløsning
Stream film op til 1080p. Titler med et HD-symbol streames i HD, hvis din internetforbindelses hastighed understøtter 5 megabit pr. sekund eller mere.

Undertekster og alternativ lyd
Start afspilning, og vælg derefter ikonet Lyd og undertekster (Audio and subtitles) for at aktivere undertekster, hvis de er tilgængelige. Udvalgte titler kan også være tilgængelige til afspilning i Dolby Digital Plus 5.1-surroundsound på denne skærm, hvis din internethastighed er 5 Mbit/s eller højere.

Du kan også streame udvalgte titler med Dolby Atmos-lyd. Få flere oplysninger ved at læse vores artikel om at bruge Dolby Atmos med Netflix.

Xbox One S

Understøttede områder
Netflix er tilgængelig på Xbox One S i områder, der både har Netflix- og Xbox Live-tjenester.

Navigering
Rul op og ned for at gennemse genrer, der er skræddersyet til dig. Hvis du har Xbox Kinect til din Xbox One, skal du sige "Xbox" for at se en liste med stemmekommandoer.

• Søgning: Med et tryk på Y på din Xbox One S-controller i Netflix-appen kommer du til søgesiden.

• Profiler, Kids-område, Log ud (Sign Out): Et tryk på B i Netflix-appen fører dig til Netflix-menuen, hvor du kan: Ændre profiler, skifte til Kids-området eller til indstillingssiden, hvor du kan logge af din Netflix-konto.

Opløsning
Stream film op til 4k. Titler med et Ultra HD-symbol streames i HD, hvis din internetforbindelses hastighed understøtter 25 megabit pr. sekund eller mere.

Undertekster og alternativ lyd
Start afspilning, og vælg derefter ikonet Lyd og undertekster (Audio and subtitles) for at aktivere undertekster, hvis de er tilgængelige. Udvalgte titler kan også være tilgængelige til afspilning i Dolby Digital Plus 5.1-surroundsound på denne skærm, hvis din internethastighed er 5 Mbit/s eller højere.

Du kan også streame udvalgte titler med Dolby Atmos-lyd. Få flere oplysninger ved at læse vores artikel om at bruge Dolby Atmos med Netflix.

Xbox One X

Understøttede områder
Netflix er tilgængelig på Xbox One X i områder, der både har Netflix- og Xbox Live-tjenester.

Navigering
Rul op og ned for at gennemse genrer, der er skræddersyet til dig. Hvis du har Xbox Kinect til din Xbox One, skal du sige "Xbox" for at se en liste med stemmekommandoer.

• Søgning: Med et tryk på Y på din Xbox One X-controller i Netflix-appen kommer du til søgesiden.

• Profiler, Kids-område, Log ud (Sign Out): Et tryk på B i Netflix-appen fører dig til Netflix-menuen, hvor du kan: Ændre profiler, skifte til Kids-området eller til indstillingssiden, hvor du kan logge af din Netflix-konto.

Opløsning
Stream film op til 4k. Titler med et Ultra HD-symbol streames i HD, hvis din internetforbindelses hastighed understøtter 25 megabit pr. sekund eller mere.

Undertekster og alternativ lyd
Start afspilning, og vælg derefter ikonet Lyd og undertekster (Audio and subtitles) for at aktivere undertekster, hvis de er tilgængelige. Udvalgte titler kan også være tilgængelige til afspilning i Dolby Digital Plus 5.1-surroundsound på denne skærm, hvis din internethastighed er 5 Mbit/s eller højere.

Du kan også streame udvalgte titler med Dolby Atmos-lyd. Få flere oplysninger ved at læse vores artikel om at bruge Dolby Atmos med Netflix.

For at knytte din Xbox til din Netflix-konto skal du sørge for, at du er logget på din Xbox LIVE-konto og derefter følge nedenstående trin til din enhed. Gå til Microsofts supportwebsted, hvis du har brug for hjælp til at oprette forbindelse til en Xbox LIVE-konto.

Xbox 360

Download Netflix-appen

Inden du går i gang med nedenstående trin, skal du sørge for, at du er logget på din Xbox LIVE-konto. Hvis du har brug for yderligere hjælp med dette, skal du gå til Microsofts supportwebsted.

1. Naviger til Apps fra Xbox 360 Dashboard.

2. Vælg feltet Netflix for at begynde at downloade app'en.

Fortsæt med nedenstående trin, når din download er gennemført.

Log på Netflix

1. Naviger til sektionen Apps fra Xbox 360 Dashboard, og vælg derefter Netflix.

2. Vælg Log på (Sign In).

• Hvis du ikke kan se Log på (Sign In), skal du vælge Ja (Yes) på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? .

• Hvis du endnu ikke er medlem, skal du oprette dit medlemskab.

3. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

4. Vælg Log på (Sign In).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Har du problemer med at downloade Netflix?

Hvis du har problemer med at downloade Netflix-appen på din enhed, kan det skyldes et problem med din internetforbindelse. Gå til Fejlfinding af problemer med netværkstilslutning for at få hjælp til at løse dette problem.

Hvis du får en bestemt fejlmeddelelse, når du prøver at downloade Netflix til din enhed, skal du muligvis kontakte producenten af enheden for at få yderligere hjælp.

Xbox One

Download Netflix-appen

Bemærk, at Netflix kun er tilgængelig på Xbox One i områder, der både har Netflix- og Xbox Live-tjenester.

1. Begynd fra startskærmen (Home) på din Xbox One.

2. Rul til højre for at få adgang til Store.

3. I afsnittet Apps skal du vælge Netflix.

Bemærk:
    Hvis du ikke kan se Netflix, skal du vælge Søg i alle apps (Search all apps) for at søge efter Netflix.
  4. Vælg Installer (Install).

5. Når appen er downloadet, skal du vælge Start (Launch) for at logge på Netflix.

Fortsæt med nedenstående trin, når din download er gennemført.

Log på Netflix

1. Vælg Netflix på startskærmen.

2. Vælg Log ind (Member Sign In).

3. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

4. Vælg Log på (Sign In).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Har du problemer med at downloade Netflix?

Hvis du har problemer med at downloade Netflix-appen på din enhed, kan det skyldes et problem med din internetforbindelse. Gå til Fejlfinding af problemer med netværkstilslutning for at få hjælp til at løse dette problem.

Hvis du får en bestemt fejlmeddelelse, når du prøver at downloade Netflix til din enhed, skal du muligvis kontakte producenten af enheden for at få yderligere hjælp.

Xbox One S

Download Netflix-appen

Bemærk, at Netflix kun er tilgængelig på Xbox One S i områder, der både har Netflix- og Xbox Live-tjenester.

1. Begynd fra startskærmen (Home) på din Xbox One S.

2. Rul til højre for at få adgang til Store.

3. I afsnittet Apps skal du vælge Netflix.

Bemærk:
    Hvis du ikke kan se Netflix, skal du vælge Søg i alle apps (Search all apps) for at søge efter Netflix.
  4. Vælg Installer (Install).

5. Når appen er downloadet, skal du vælge Start (Launch) for at logge på Netflix.

Fortsæt med nedenstående trin, når din download er gennemført.

Log på Netflix

1. Vælg Netflix på startskærmen.

2. Vælg Log ind (Member Sign In).

3. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

4. Vælg Log på (Sign In).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Har du problemer med at downloade Netflix?

Hvis du har problemer med at downloade Netflix-appen på din enhed, kan det skyldes et problem med din internetforbindelse. Gå til Fejlfinding af problemer med netværkstilslutning for at få hjælp til at løse dette problem.

Hvis du får en bestemt fejlmeddelelse, når du prøver at downloade Netflix til din enhed, skal du muligvis kontakte producenten af enheden for at få yderligere hjælp.

Xbox One X

Download Netflix-appen

Bemærk, at Netflix kun er tilgængelig på Xbox One X i områder, der både har Netflix- og Xbox Live-tjenester.

1. Begynd fra startskærmen (Home) på din Xbox One X.

2. Rul til højre for at få adgang til Store.

3. I afsnittet Apps skal du vælge Netflix.

Bemærk:
    Hvis du ikke kan se Netflix, skal du vælge Søg i alle apps (Search all apps) for at søge efter Netflix.
  4. Vælg Installer (Install).

5. Når appen er downloadet, skal du vælge Start (Launch) for at logge på Netflix.

Fortsæt med nedenstående trin, når din download er gennemført.

Log på Netflix

1. Vælg Netflix på startskærmen.

2. Vælg Log ind (Member Sign In).

3. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

4. Vælg Log på (Sign In).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Har du problemer med at downloade Netflix?

Hvis du har problemer med at downloade Netflix-appen på din enhed, kan det skyldes et problem med din internetforbindelse. Gå til Fejlfinding af problemer med netværkstilslutning for at få hjælp til at løse dette problem.

Hvis du får en bestemt fejlmeddelelse, når du prøver at downloade Netflix til din enhed, skal du muligvis kontakte producenten af enheden for at få yderligere hjælp.

Følg nedenstående trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

Xbox 360

Din Netflix-konto tilknyttes enhver Xbox Gamertags, som har brugt tjenesten. Brug en af følgende fremgangsmåder for knytte din Gamertag til en anden Netflix-konto:

Log af Netflix
  1. Start på startskærmen i Netflix.

2. Gå til venstre for at åbne menuen, og vælg derefter Indstillinger (Indstillinger).

• Hvis du ikke ser en menu, når du går til venstre, skal du gå opad og vælge Indstillinger (Settings) eller tandhjulsikonet tandhjulsikon .

3. Vælg Log ud (Sign Out).

4. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.

5. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Hvis du ikke kan finde Indstillinger (Settings) eller tandhjulsikonet:

1. Brug pilene på fjernbetjeningen til at indtaste følgende sekvens i Netflix-appen:
    Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op.

2. Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over), Deaktiver (Deactivate) eller Nulstil (Reset).

3. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Hvis du vil fjerne tilknytningen mellem din Netflix-konto og alle gamertags knyttet til dit medlemskab, kan du afbryde forbindelsen til alle enheder fra Netflix-webstedet.

Xbox One

Log af Netflix
  1. Find menurækken eller tryk på knappen B på controlleren, mens du har åbnet Netflix-appen.

2. Vælg tandhjulsikonet () til højre i menuen, der vises på skærmen.

3. Vælg Log ud (Sign Out).

4. Log på igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du ikke kan finde ikonet med tandhjulet:

1. Brug pilene på fjernbetjeningen til at indtaste følgende sekvens i Netflix-appen:

• Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op.

2. Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over), Deaktiver (Deactivate) eller Nulstil (Reset).

3. Log på igen, og prøv Netflix igen.

Xbox One S

Log af Netflix
  1. Start på startskærmen i Netflix.

2. Gå til venstre for at åbne menuen, og vælg derefter Indstillinger (Indstillinger).

• Hvis du ikke ser en menu, når du går til venstre, skal du gå opad og vælge Indstillinger (Settings) eller tandhjulsikonet tandhjulsikon .

3. Vælg Log ud (Sign Out).

4. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.

5. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Hvis du ikke kan finde Indstillinger (Settings) eller tandhjulsikonet:

1. Brug pilene på fjernbetjeningen til at indtaste følgende sekvens i Netflix-appen:
    Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op.

2. Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over), Deaktiver (Deactivate) eller Nulstil (Reset).

3. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Xbox One X

Log af Netflix
  1. Start på startskærmen i Netflix.

2. Gå til venstre for at åbne menuen, og vælg derefter Indstillinger (Indstillinger).

• Hvis du ikke ser en menu, når du går til venstre, skal du gå opad og vælge Indstillinger (Settings) eller tandhjulsikonet tandhjulsikon .

3. Vælg Log ud (Sign Out).

4. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.

5. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Hvis du ikke kan finde Indstillinger (Settings) eller tandhjulsikonet:

1. Brug pilene på fjernbetjeningen til at indtaste følgende sekvens i Netflix-appen:
    Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op.

2. Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over), Deaktiver (Deactivate) eller Nulstil (Reset).

3. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Netflix er tilgængelig i Ultra HD på Xbox One S og Xbox One X. For at streame i Ultra HD har du brug for: