Sådan bruger du Netflix på dit tv eller din Blu-ray-afspiller fra Insignia

Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner på dit tv, din projektor, din Blu-ray-afspiller eller din hjemmebiograf fra Insignia, herunder hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke ved, om din enhed understøtter Netflix, kan du følge trinnene i afsnittet "Konfigurer Netflix".

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Netflix i Ultra HD

Netflix findes på mange tv'er og Blu-ray-afspillere fra Insignia i USA og Canada.

Hvis du vil knytte dit tv, din Blu-ray-afspiller eller din hjemmebiograf fra Insignia til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og vælge den af nedenstående indstillinger, der passer bedst til din enhed.

Hvis du ser Netflix-ikonet på skærmen

1. Vælg Netflix på startskærmen.

2. Vælg Log ind, og følg vejledningen på skærmen.

Hvis du vil starte forfra eller logge ind med en anden e-mailadresse under denne proces, skal du indtaste den følgende sekvens ved hjælp af piletasterne på din fjernbetjening:

• Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op

• Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over) eller Deaktiver (Deactivate).

Hvis du ikke ser Netflix-ikonet på skærmen

1. Vælg Tv og film efter behov (TV & movies on demand) på startskærmen.

2. Vælg Netflix.

3. Vælg Log ind, og følg vejledningen på skærmen.

Hvis du vil starte forfra eller logge ind med en anden e-mailadresse under denne proces, skal du indtaste den følgende sekvens ved hjælp af piletasterne på din fjernbetjening:

• Op, Op, Ned, Ned, Venstre, Højre, Venstre, Højre, Op, Op, Op, Op

• Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over) eller Deaktiver (Deactivate).

Følg disse trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

Insignia Roku-tv

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

Bemærk:
    Hvis du ikke kan se Få hjælp, skal du vælge Indstillinger indstillingsikon.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp, Indstillinger eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den viste menu skal du vælge Log ud, Start forfra, Nulstil eller Deaktiver.

Smart-tv

1. Vælg Indstillinger (Settings)startskærmen.

2. Vælg Hjælp (Help).

3. Vælg Nulstil og deaktiver (Reset & Deactivate).

4. Vælg Deaktiver Netflix (Deactivate Netflix).

5. Vælg Deaktiver (Deactivate) for at bekræfte deaktiveringen.

Blu-ray-afspiller eller hjemmebiograf

1. Vælg Indstillinger (Settings)startskærmen.

2. Vælg System

3. Vælg Gendan fabriksindstillinger (Restore Factory Defaults).

4. Vælg Deaktiver Netflix (Deactivate Netflix).

5. Vælg OK for at bekræfte deaktiveringen.

Netflix er tilgængeligt i Ultra HD på de fleste Insignia Roku-tv'er med Ultra HD. For at streame i Ultra HD har du brug for:

• Et Netflix-abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD.

• Et Ultra HD-tv fra 2014 eller nyere med Netflix-appen, der kan streame Ultra HD-indhold ved 60 Hz.

• En stabil internetforbindelse på 15 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet indstillet til Auto eller Høj.