Netflix-fejl UI-117

Hvis du får fejlkoden UI-117, skyldes det normalt, at oplysninger, der er gemt på din enhed, skal opdateres. Følg nedenstående trin til fejlfinding på din enhed for at løse problemet.

PlayStation 3

Log ud af PlayStation Network

1. Vælg PSN på din PlayStations startskærm.

2. Vælg Kontoadministration (Account Management), og tryk på den trekantede knap.

3. Vælg Log ud (Sign Out), og bekræft valget.

4. Vælg PSN i anden kolonne fra højre på din PlayStations startskærm.

5. Vælg Log på (Sign In).

6. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til PlayStation Network (PSN).

• Hvis du har glemt dine loginoplysninger, har PlayStation en vejledning til nulstilling af din adgangskode til PSN (instructions for resetting your PSN password).

• PSN vil bede om dit logon-id (e-mailadresse) (Sign In ID (Email Address)), og du har mulighed for at vælge "Log ind automatisk (Automatisk logon)" (Sign In Automatically (Auto Sign In)). Hvis du markerer Automatisk logon (Auto Sign In) er det normalt ikke nødvendigt at logge på PlayStation Network, hver gang du starter Netflix.

7. Vælg Log på (Sign In).

• Du vil muligvis blive bedt om at acceptere brugerbetingelserne for PlayStation Network, før du tilsluttes PSN. Bliver du bedt om dette, skal du læse og acceptere brugerbetingelserne.

8. Prøv Netflix igen, når du har forbindelse til PSN.

Opdater din PlayStation-firmware

1. Vælg Indstillinger (Settings) på din PlayStations startskærm.

2. Vælg Systemopdatering (System Update), og bekræft derefter valget.

3. Vælg Opdater via internettet (Update via Internet), og bekræft valget.

4. Hvis der blev fundet en ny version af firmwaren, skal du bekræfte valget og downloade den nye software.

5. Prøv Netflix igen.

Installer Netflix-appen igen

Fjern Netflix-appen

1. Gå til startskærmen på PS3 ved at trykke på PS-knappen > Afslut (Quit) > Ja (Yes).

2. Gå til Tv-/videotjenester (TV/Video Services), og markér Netflix.

3. Tryk på den trekantede knap.

4. Vælg Slet (Delete).

5. Vælg Ja (Yes).

Installer Netflix-appen igen

1. Gå til startskærmen på PS3 ved at trykke på PS-knappen > Afslut (Quit) > Ja (Yes).

2. Gå til afsnittet Tv-/videotjenester (TV/Video Services), og vælg Netflix.

3. Vælg Ja (Yes) for at downloade.

PlayStation 4

Log ud af PlayStation Network

1. Tryk opad på controlleren for at få adgang til menuen Funktion (Function) på startskærmen for PlayStation.

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. Vælg PlayStation Network/Kontoadministration (PlayStation Network/Account Management).

4. Vælg Log ud (Sign Out).

5. Vælg PSN i anden kolonne fra højre på din PlayStations startskærm.

6. Vælg Log på (Sign In).

7. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til PlayStation Network (PSN).

• Hvis du har glemt dine loginoplysninger, har PlayStation en vejledning til nulstilling af din adgangskode til PSN (instructions for resetting your PSN password).

• PSN vil bede om dit logon-id (e-mailadresse) (Sign In ID (Email Address)), og du har mulighed for at vælge "Log ind automatisk (Automatisk logon)" (Sign In Automatically (Auto Sign In)). Hvis du markerer Automatisk logon (Auto Sign In) er det normalt ikke nødvendigt at logge på PlayStation Network, hver gang du starter Netflix.

8. Vælg Log på (Sign In).

• Du vil muligvis blive bedt om at acceptere brugerbetingelserne for PlayStation Network, før du tilsluttes PSN. Bliver du bedt om dette, skal du læse og acceptere brugerbetingelserne.

9. Prøv Netflix igen, når du har forbindelse til PSN.

Opdater din PlayStation-firmware

1. Vælg Indstillinger (Settings) på din PlayStations startskærm.

2. Vælg Systemsoftwareopdatering (System Software Update), og bekræft derefter valget.

3. Vælg Opdater via internettet (Update via Internet), og bekræft valget.

4. Hvis der blev fundet en ny version af firmwaren, skal du bekræfte valget og downloade den nye software.

5. Prøv Netflix igen.

Afinstaller og installer Netflix-appen igen

1. Begynd fra PS4-startskærmen.

• Hvis du ikke allerede er på startskærmen, skal du holde PS-knappen midt på controlleren nede, vælge Luk program (Close Application) og derefter vælge OK.

2. Naviger til sektionen Tv og video (TV & Video), og markér Netflix.

3. Tryk på knappen Indstillinger (Options) på controlleren.

4. Vælg Slet (Delete).

5. Vælg OK.

Bemærk:
    Selvom du sletter Netflix-appen, fjerner du ikke Netflix-ikonet fra din PS4-startskærm.
  6. Vælg Netflix-ikonet. PlayStation-butikken starter.

7. Vælg ikonet Download.

8. Når Netflix er downloadet, skal du vælge Start.

9. Log på din Netflix-konto, og prøv at streame igen.

• Du bliver muligvis bedt om at logge ind på din konto til PlayStation Network (PSN) først.

Smart-tv

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Log ud af Netflix

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis din enhed vises på en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den fremkomne menu skal du vælge Log ud, Nulstil eller Deaktiver.

Alle andre enheder

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt os for at hjælpe os med at undersøge det.