Kan du ikke finde Netflix-appen?

Netflix-appen kan downloades og installeres via en app store på de fleste enheder og er ofte forhåndsinstalleret på nyere tv-modeller og streamingenheder.

Følg disse trin for at løse problemet, hvis du ikke kan finde Netflix-appen på din enhed, eller hvis appen ikke findes i app-oversigten eller i app store.

Android-telefon eller -tablet

Netflix-appen kan kun hentes i Google Play Butik til enheder med Android OS version 5 eller nyere.

Skift indstillinger for forældrekontrol, eller slå den fra

Indstillinger for forældrekontrol i Play Butik kan skjule Netflix-appen.

Sådan ændrer du dette:

1. Åbn Play Butik (Play Store)-appen.

2. Tryk på Profilikonet i øverste højre hjørne.

3. Tryk på Indstillinger > Familie > Forældrekontrol (Settings > Family > Parental controls).

• Hvis Forældrekontrol er slået til, skal du trykke på kontakten og indtaste din pinkode for at slå indstillingen fra.

Bemærk:
      Du kan slå disse indstillinger til igen, så snart Netflix er installeret. Gå til forældrekontrol i Google Play for at læse mere eller nulstille din pinkode.
    • Hvis Forældrekontrol er slået fra, skal du fortsætte til næste trin.

4. Prøv at finde Netflix-appen igen.

Ryd Play Butiks cache

1. Åbn appen Indstillinger (Settings).

2. Tryk på Apps og notifikationer (Apps & notifications).

3. Tryk på Se alle apps, rul ned, og tryk på Play Butik.

4. Tryk på Lagerplads og cache (Storage & cache).

5. Tryk på Slet cache (Clear cache), og derefter Ryd lagerplads (Clear storage).

6. Prøv at finde Netflix-appen igen.

Kontrollér din Android-enheds Play Protect-status

Netflix-appen vises muligvis ikke, hvis din mobil eller tablet ikke er Play Protect-certificeret.

Sådan kontrollerer du din enheds Play Protect-status:

1. Åbn Play Butik-appen.

2. Tryk på dit profil-ikon øverst til højre.

3. Tryk på Indstillinger > Om (Settings > About).

4. Under Play Protect-certificering kan du kontrollere enhedens certificeringsstatus.

Hvis du ser Enheden er certificeret, bedes du kontakte os for at få hjælp.

Hvis din enhed ikke er certificeret, skal du bruge en understøttet enhed for at kunne se Netflix. Vi anbefaler, at du kontakter producenten af din enhed for at bede om en Play Protect-certificeret enhed. Læs mere på Googles supportside om Play Protect-certificering.

Tv eller tv-tilsluttet enhed

Hvis du ikke kan finde Netflix-appen på dit tv eller en enhed, der er forbundet til dit tv, har din enhed muligvis brug for en softwareopdatering. På de fleste enheder kan du søge efter opdateringer og installere dem via menuen Indstillinger (Settings) eller System . Find trinnene til at opdatere din enhed i vejledningen, der fulgte med enheden, eller få hjælp fra producenten.

Hvis der ikke er nogen tilgængelige opdateringer, eller din enhed allerede benytter seneste version, skal du kontakte producenten af din enhed for at få hjælp med at:

• Kontrollere om Netflix-appen findes til din enhed.

• Finde eller installere Netflix-appen.

Hvis producenten oplyser, at Netflix-appen ikke er tilgængelig på din enhed, skal du bruge en anden understøttet enhed.

iPhone og iPad

Kontrollér din version af iOS

Din iPhone eller iPad skal have iOS/iPadOS-version 16 eller nyere installeret for at downloade Netflix-appen.

Sådan kontrollerer du versionen:

1. Gå til Indstillinger.

2. Rul ned, og vælg Generelt.

3. Vælg Om.

4. Du kan se, hvilken version du kører ud for Version.

Hvis din version er ældre end 16, og du har downloadet Netflix-appen tidligere, kan du gå til Apples supportwebsted for at få vejledning til at downloade Netflix-appen igen.

Hvis OS-version er ældre end 16, og du ikke har downloadet Netflix-appen tidligere, skal du bruge en anden enhed til at se Netflix med.

Hvis din iOS er 16 eller nyere, skal du fortsætte til næste trin.

Kontroller dine indstillinger for forældrekontrol

Hvis du bruger Skærmtid til at sætte begrænsninger i apps med specifikke aldersbegrænsninger, kan det medføre, at Netflix-appen ikke vises, selv om den er blevet installeret. Sådan kontrollerer du indstillingen:

Bemærk:
Hvis Skærmtidsindstillingerne er indstillet på et barns enhed, vil du blive bedt om indtaste din kode til Skærmtid under disse trin.
  1. Gå til Indstillinger (Settings), og tryk på Skærmtid (Screen Time).

2. Tryk på Indhold og anonymitet (Content & Privacy Restrictions), og tryk derefter på Indholdsbegrænsninger (Content Restrictions),

3. Tryk på Apps. Hvis Tillad ikke (Don't Allow) er valgt for 4+, eller 9+, vises Netflix-appen ikke.

Læs mere om indstilling af privatlivsindstillinger med indhold- og privatlivsbegrænsninger på Apples supportwebsted.

Windows-computer

Hvis du ikke kan finde Netflix-appen i Microsoft Store, skal du følge Microsofts trin for at løse problemer med at finde eller installere apps fra Microsoft Store.

Du kan også se Netflix uden appen ved at bruge en understøttet webbrowser og gå til netflix.com.

Mac-computer

Netflix-appen til iPhone, iPad og Apple TV fås kun i App Store.

Du kan se Netflix på din Mac-computer ved at gå til www.netflix.com i en understøttet webbrowser.

Chromebook

Netflix-appen er kun tilgængelig på Chromebook-computere, der kan installere Android-apps fra Google Play Butik. Få hjælp ved at følge Googles trin til at få Play Butik på din Chromebook.

Hvis din Chromebook understøtter Android-apps, og du ikke kan finde Netflix-appen i Play Butik, skal du følge disse trin:

Opdater din Chromebook

Følg Googles trin til at opdatere styresystemet på din Chromebook, og prøv derefter Netflix igen.

Skift forældrekontrol i Play Butik

Du skal muligvis opdatere dine indstillinger for forældrekontrol, hvis de skjuler Netflix-appen.

1. Åbn Play Butik (Play Store)-appen.

2. Tryk på Profilikonet i øverste højre hjørne.

3. Tryk på Indstillinger > Familie > Forældrekontrol.

• Hvis Forældrekontrol er slået til, skal du trykke på kontakten og indtaste din pinkode for at slå indstillingen fra.

Bemærk:
      Du kan slå disse indstillinger til igen, så snart Netflix er installeret. Hvis du vil vide mere om nulstilling af din pinkode, skal du gå til Googles supportside til forældrekontrol på Google Play.
    • Hvis Forældrekontrol er slået fra, skal du fortsætte til næste trin.

4. Prøv at finde Netflix-appen igen.

Apple TV

Hvis Netflix er installeret, og du ikke kan finde appen, kan den være skjult eller ligge inde i en appmappe. Følg Apples trin til at ændre visningen af apps på Apple TV's startskærm for at løse problemet.