Hvordan konfigurerer jeg Netflix på min Samsung Galaxy 10.1" Tablet?

Samsung Galaxy Tab 10.1" er kompatibel med Netflix, også selvom du måske ikke ser appen i Google Play Store. I stedet kan du downloade Netflix-appen direkte fra os. Følg nedenstående trin for at slutte din Samsung Galaxy Tab til din Netflix-konto.

Tillad installation af apps, der ikke er fra Google Play Butik

Først skal du konfigurere din tablet, så du kan installere appen direkte fra os:

1. Gå til Indstillinger (Settings).

2. Tryk på Indstillinger (Settings).

3. Tryk på Sikkerhed (Security).

4. Markér afkrydsningsfeltet Ukendte kilder: Tillad installation af apps fra andre kilder end Play Store (Unknown Sources: Allow installation of apps from sources other than the Play Store).

5. Tryk på OK for at bekræfte ændringen.

Bemærk:
Du kan vende tilbage til dine oprindelige indstillinger, når du har installeret Netflix-appen.

Download appen på din Samsung Galaxy Tab 10.1"

På din Galaxy Tab:

1. Klik på http://mcdn.netflix.com/us/mobile/android/1142/netflix-3.1-41-1142-release.apk.

2. En tom skærm åbner og lukker for at angive, at downloaden er startet.

3. Gå til menuen Apps.

4. Vælg Hent programmer (Downloads).

5. Vælg Installer (Install).

6. Installationen er færdig, når meddelelseslinjen øverst på skærmen viser "Netflix er installeret" (Successfully Installed Netflix).

7. Find og start Netflix-appen.

8. Indtast din e-mail og din adgangskode til Netflix med skærmtastaturet, hvis du bliver bedt om det.

Du er nu klar til at se Netflix på din Samsung Galaxy Tab 10.1". God fornøjelse!

globe