Netflix viser "Netflix er desværre stoppet"

I visse tilfælde vil du få en fejl på din Android-baserede mobil eller tablet eller på dit tv, der viser:

Netflix er desværre stoppet

Det betyder normalt, at din app eller dit system skal opdateres. Følg nedenstående trin til fejlfinding på din enhed for at løse problemet.

Android-telefon eller -tablet

Bruger du en Linksys RE6500 AC1200 Wi-Fi-extender?

Hvis du bruger en Linksys RE6500 AC1200 Wi-Fi-extender, skal du gå til producentens websted og opdatere til version 1.0.06.011 eller nyere. Hvis du har problemer med opdateringen, skal du kontakte Linksys-support. Hvis du ikke bruger en Linksys RE6500 AC1200 Wi-Fi-extender, kan du fortsætte fejlfindingen herunder.

Opdater din Android OS-version

1. Åbn appen Indstillinger (Settings).

2. Tryk på System > Systemopdatering.

3. Søg efter, og installer tilgængelige opdateringer.

4. Prøv Netflix igen.

Opdater Netflix-appen

På din Android-telefon eller -tablet: Gå til Netflix-siden i Play Butik, , og tryk på Opdater.

Du kan også opdatere Netflix-appen ved at følge disse trin:

1. Åbn Play Butik-appen. Hvis du ikke har den, skal du måske løse et problem med Play Butik.

2. Skriv "Netflix" i søgefeltet.

3. På listen skal du trykke på Netflix-appen. Hvis du ikke kan finde Netflix-appen, kan du følge disse trin i stedet.

4. Tryk på Opdater. Hvis du ikke kan se denne mulighed, er appen allerede opdateret.

Installer Netflix-appen igen

Disse trin fjerner alle serier og film, der er downloadet til din enhed, og du logges af din Netflix-konto.

På din Android-telefon eller -tablet: Gå til Netflix-siden i Play Butik, tryk på Fjern (Uninstall) og derefter påInstaller (Install).

Disse trin kan også bruges til at geninstallere appen:

1. Åbn Play Butik-appen, og søg efter Netflix.

2. På listen skal du finde og trykke på Netflix-appen.

3. Tryk på Afinstaller.

4. Tryk på Installer, og vent til det er gennemført.

5. Tryk på Åbn, og prøv så Netflix igen.

Bruger du en Lenovo Yoga-tablet?

Hvis du bruger en Lenovo Yoga-tablet, skal du kontrollere din enheds model:

1. Åbn appen Indstillinger (Settings).

2. Vælg Generelt (General).

3. Vælg Om enhed (About Device).

4. Klik på den viste model under Modelnummer (Model Number).

• Hvis den viste model er B8080-F eller B8080-H:

• Der er opstået et hardware- eller softwareproblem på din enhed, som kun producenten af enheden kan løse. For at fortsætte med at se Netflix kan du kontakte producenten af enheden. Producenten kan have forslag til at reparere enheden. Hvis der ikke er yderligere trin, eller de yderligere trin ikke løser problemet, skal du bruge en anden Netflix-kompatibel enhed for fortsat at streame.

• Hvis modellen ikke er B8080-F eller B8080, eller hvis din enhed ikke er en Lenovo Yoga-tablet, skal du fortsætte med fejlfindingen nedenfor.

Hvad gør jeg nu?

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt os for at hjælpe os med at undersøge det.

Android TV

Bruger du en Linksys RE6500 AC1200 Wi-Fi-extender?

Hvis du bruger en Linksys RE6500 AC1200 Wi-Fi-extender, skal du gå til producentens websted og opdatere til version 1.0.06.011 eller nyere. Hvis du har problemer med opdateringen, skal du kontakte Linksys-support. Hvis du ikke bruger en Linksys RE6500 AC1200 Wi-Fi-extender, kan du fortsætte fejlfindingen herunder.

Kontroller, at dit tv er opdateret

1. Tryk på knappen Start (Home) på din fjernbetjening.

2. Gå til og vælg Indstillinger (Settings).

3. Gå til og vælg Om (About).

4. Vælg Systemsoftwareopdatering (System software update).

5. Vælg Søg efter en systemsoftwareopdatering (Check for a system software update).

6. Download eventuelle tilgængelige opdateringer, og prøv Netflix igen.

Opdater Netflix-appen

På din Android-telefon eller -tablet: Gå til Netflix-siden i Play Butik, , og tryk på Opdater.

Du kan også opdatere Netflix-appen ved at følge disse trin:

1. Åbn Play Butik-appen. Hvis du ikke har den, skal du måske løse et problem med Play Butik.

2. Skriv "Netflix" i søgefeltet.

3. På listen skal du trykke på Netflix-appen. Hvis du ikke kan finde Netflix-appen, kan du følge disse trin i stedet.

4. Tryk på Opdater. Hvis du ikke kan se denne mulighed, er appen allerede opdateret.