Netflix-fejl F7361-1253

Hvis du får fejlkoden F7361-1253 på din computer, skyldes det normalt et problem med forbindelsen. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Kontrollér, om dit netværk kan afspille Netflix

Offentlige netværk:

Hvis du bruger wi-fi på steder som caféer, hoteller og skoler, kan du spørge om streamingtjenester som Netflix blokeres.

Private netværk:

Kontrollér, om din forbindelse er langsommere end vores anbefalede hastigheder, og kontakt din internetudbyder, hvis du har brug for hjælp.

Forbindelser som mobile hotspots, mobil- eller satellitnetværk kan være for langsomme til brug af Netflix.

Genstart din browser

1. Afslut din browser.

2. Åbn din browser igen.

3. Prøv Netflix igen.

Opdater Firefox

1. I browserens øverste højre hjørne skal du klikke på Mere knappen mere.

2. Klik på fanen Indstillinger (Settings), og rul ned til Firefox-opdateringer (Firefox Updates).

3. Klik på Genstart for at opdatere Firefox (Restart to Update Firefox). Hvis du ser meddelelsen "Firefox er opdateret" (Firefox is up to date), er din browser allerede opdateret til seneste version.

4. Prøv Netflix igen.

Hvis du har problemer med at opdatere Firefox eller får fejlmeddelelsen Opdateringen mislykkedes (Update Failed), kan du følge Mozillas trin til at løse et problem med softwareopdatering.