Min serier eller film stopper og fører mig tilbage til siden med titelbeskrivelsen.

Serier eller film, der konstant stopper, afsluttes eller returnerer til siden med filmbeskrivelsen, indikerer et problem med at oprette forbindelse til Netflix. Følg nedenstående trin til fejlfinding på din enhed for at løse problemet.

Android-telefon eller -tablet

Test din internetforbindelse

1. Gå til fast.com i en webbrowser.

2. Vent, til testen er udført.

Hvis din browser viser en fejlmeddelelse, eller webstedet ikke indlæser, betyder det, at din enhed ikke har forbindelse til internettet. Undersøg, om der er en fejl med dit hjemmenetværk eller din enheds internetforbindelse.

Genstart dit hjemmenetværk

I dette trin skal du sørge for, at din enhed og at alt dit udstyr til hjemmenetværket er slukket og frakoblet som gruppe i 30 sekunder, før du tilkobler hver enhed igen en efter en.

1. Sluk for din mobilenhed.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for enheden igen, og forsøg at se Netflix igen.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.

Din internetudbyder kan:

• Kontrollere, om der er netværksnedbrud i dit lokalområde.

• Udbedre problemer med din router eller dit modem og rette netværksindstillinger.

• Genstarte, eller nulstille din internetforbindelse.

Når du taler med din internetudbyder, så fortæl dem:

• Om problemet kun opstår på én enhed eller flere enheder på samme netværk.

• Om din enhed er forbundet via wi-fi eller via kabel.

Før du afslutter samtalen med din internetudbyder:

• Gå til fast.com i en browser for at teste hastigheden på din internetforbindelse og forbindelsen til Netflix.

• Prøv at bruge Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

Apple TV

Test din internetforbindelse

1. Gå til Apple TV-menuen, og vælg Indstillinger.

2. Vælg Generelt (General) > Netværksindstillinger (Network settings) > Test netværk (Test network).

3. Vælg OK, og følg derefter trinnene på skærmen for at indlede netværkstesten.

Hvis testen ikke lykkes, eller dit Apple TV ikke kan få forbindelse til internettet, skal du følge Apples trin til at løse forbindelsesproblemer med dit Apple TV.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Log ud af Netflix

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis din enhed vises på en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den fremkomne menu skal du vælge Log ud, Nulstil eller Deaktiver.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl din streamingmedieafspiller.
    Sluk for din streamingafspiller, vent 10 sekunder, og tænd igen.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for streamingafspilleren igen, og forsøg at se Netflix igen.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.

Din internetudbyder kan:

• Kontrollere, om der er netværksnedbrud i dit lokalområde.

• Udbedre problemer med din router eller dit modem og rette netværksindstillinger.

• Genstarte, eller nulstille din internetforbindelse.

Når du taler med din internetudbyder, så fortæl dem:

• Om problemet kun opstår på én enhed eller flere enheder på samme netværk.

• Om din enhed er forbundet via wi-fi eller via kabel.

Før du afslutter samtalen med din internetudbyder:

• Gå til fast.com i en browser for at teste hastigheden på din internetforbindelse og forbindelsen til Netflix.

• Prøv at bruge Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

Blu-ray-afspiller

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Log ud af Netflix

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis din enhed vises på en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den fremkomne menu skal du vælge Log ud, Nulstil eller Deaktiver.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl din Blu-ray-afspiller.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for Blu-ray-afspilleren igen, og prøv at se Netflix igen.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.

Din internetudbyder kan:

• Kontrollere, om der er netværksnedbrud i dit lokalområde.

• Udbedre problemer med din router eller dit modem og rette netværksindstillinger.

• Genstarte, eller nulstille din internetforbindelse.

Når du taler med din internetudbyder, så fortæl dem:

• Om problemet kun opstår på én enhed eller flere enheder på samme netværk.

• Om din enhed er forbundet via wi-fi eller via kabel.

Før du afslutter samtalen med din internetudbyder:

• Gå til fast.com i en browser for at teste hastigheden på din internetforbindelse og forbindelsen til Netflix.

• Prøv at bruge Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

iPhone, iPad eller iPod touch

Genstart din iPhone eller iPad

1. Tryk og hold ned på sideknappen og en af lydstyrkeknapperne på samme tid, indtil skyderne vises. Skub den øverste skyder for at slukke helt for enheden.

• Hvis skyderne ikke vises, kan du trykke og holde ned på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake), indtil den røde skyder vises.

2. Vent i 10 sekunder, og tryk på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake).

3. Prøv Netflix igen, når din enhed er tændt.

Test din internetforbindelse

1. Gå til fast.com i en webbrowser.

2. Vent, til testen er udført.

Hvis din browser viser en fejlmeddelelse, eller webstedet ikke indlæser, betyder det, at din enhed ikke har forbindelse til internettet. Undersøg, om der er en fejl med dit hjemmenetværk eller din enheds internetforbindelse.

Kontrollér indstillinger for dato og klokkeslæt

1. Tryk på ikonet Indstillinger (Settings) på startskærmen.

2. Tryk på Generelt (General).

3. Tryk på Dato & tid (Date & Time).

• Hvis dato og klokkeslæt ikke er korrekt, kan du enten trykke på datoen eller klokkeslættet for at foretage en ændring, eller du kan slå feltet Indstil automatisk (Set Automatically) Til.

Installer Netflix-appen igen

Afinstallering af appen vil slette eventuelle downloads gemt på din enhed og logge dig af Netflix.
  1. Gå til startskærmen, og tryk og hold på Netflix-appen.

2. Tryk på Fjern app (Remove app) > Slet app (Delete app) > Slet (Delete).

3. Åbn App Store og søg efter "Netflix."

4. Tryk på Netflix og derefter på sky-ikonet for at hente appen. Du skal muligvis indtaste adgangskoden til dit Apple ID. Hvis du har glemt den, så følg Apples trin til at nulstille den.

5. Prøv Netflix igen, når appen er installeret.

Bemærk:
Hvis du ikke kan finde Netflix-appen, når du har fjernet den, skal du følge Apples trin til at downloade appen i App Store igen.

Genstart dit hjemmenetværk

I dette trin skal du sørge for, at din enhed og at alt dit udstyr til hjemmenetværket er slukket og frakoblet som gruppe i 30 sekunder, før du tilkobler hver enhed igen en efter en.

1. Sluk for din mobilenhed.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for enheden igen, og forsøg at se Netflix igen.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.

Din internetudbyder kan:

• Kontrollere, om der er netværksnedbrud i dit lokalområde.

• Udbedre problemer med din router eller dit modem og rette netværksindstillinger.

• Genstarte, eller nulstille din internetforbindelse.

Når du taler med din internetudbyder, så fortæl dem:

• Om problemet kun opstår på én enhed eller flere enheder på samme netværk.

• Om din enhed er forbundet via wi-fi eller via kabel.

Før du afslutter samtalen med din internetudbyder:

• Gå til fast.com i en browser for at teste hastigheden på din internetforbindelse og forbindelsen til Netflix.

• Prøv at bruge Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

PlayStation 3

Test din internetforbindelse

1. Fra hovedmenuen på PS3 skal du gå til Indstillinger (Settings).

• Hvis du ikke allerede er på hovedmenuen, skal du holde knappen PS3 på midten af controlleren nede, vælge Afbryd (Quit) og derefter vælge Ja (Yes) for at vende tilbage til startskærmen.

2. Vælg Netværksindstillinger (Network Settings).

3. Vælg Internetforbindelse (Internet Connection), og kontrollér, at den er indstillet til Aktiveret (Enabled). Hvis indstillingen er Deaktiveret (Disabled), skal du vælge Aktivér (Enable).

4. Vælg Internetforbindelsestest (Internet Connection Test).

• Hvis du kan oprette forbindelse til internettet, skal du kontrollere datoen og klokkeslættet.

• Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet, kan der være problemer med netværksforbindelsen.

Log ud af Netflix

Til japanske PlayStations skal der bruges O i stedet for X til at bekræfte valg.
  1. Begynd fra PS3-startskærmen.

• Hvis du ikke allerede er på startskærmen, skal du holde PS3-knappen midt på controlleren nede, vælge Afslut (Quit) og derefter vælge Ja (Yes).

2. Naviger til afsnittet Tv-/videotjenester (TV/Video Services), og markér Netflix.

3. Tryk på X.

4. Umiddelbart efter du har trykket på X, skal du trykke og holde på både Start og Vælg (Select), indtil du bliver spurgt, Vil du nulstille dine Netflix-indstillinger og registrere dig igen? (Do you want to reset your Netflix settings and re-register?).

5. Vælg Ja (Yes).

6. Indtast din e-mailadresse og adgangskode, og prøv Netflix igen.

Installer Netflix-appen igen

Fjern Netflix-appen

1. Gå til startskærmen på PS3 ved at trykke på PS-knappen > Afslut (Quit) > Ja (Yes).

2. Gå til Tv-/videotjenester (TV/Video Services), og markér Netflix.

3. Tryk på den trekantede knap.

4. Vælg Slet (Delete).

5. Vælg Ja (Yes).

Installer Netflix-appen igen

1. Gå til startskærmen på PS3 ved at trykke på PS-knappen > Afslut (Quit) > Ja (Yes).

2. Gå til afsnittet Tv-/videotjenester (TV/Video Services), og vælg Netflix.

3. Vælg Ja (Yes) for at downloade.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl spilkonsollen.

2. Tag ledningen til dit modem (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for spilkonsollen igen, og forsøg at se Netflix igen.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.

Din internetudbyder kan:

• Kontrollere, om der er netværksnedbrud i dit lokalområde.

• Udbedre problemer med din router eller dit modem og rette netværksindstillinger.

• Genstarte, eller nulstille din internetforbindelse.

Når du taler med din internetudbyder, så fortæl dem:

• Om problemet kun opstår på én enhed eller flere enheder på samme netværk.

• Om din enhed er forbundet via wi-fi eller via kabel.

Før du afslutter samtalen med din internetudbyder:

• Gå til fast.com i en browser for at teste hastigheden på din internetforbindelse og forbindelsen til Netflix.

• Prøv at bruge Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

Set-top-boks eller streamingafspiller

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Log ud af Netflix

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis din enhed vises på en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den fremkomne menu skal du vælge Log ud, Nulstil eller Deaktiver.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk for din enhed, og tag stikket ud af dit modem og din router.

2. Vent 30 sekunder, og tilslut modem og router igen.

3. Vent 1 minut, og tænd for din enhed igen.

4. Prøv Netflix igen.

Bemærk:
Nogle enheder, modemmer og routere kan være længere tid om at få forbindelse til internettet igen.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.

Din internetudbyder kan:

• Kontrollere, om der er netværksnedbrud i dit lokalområde.

• Udbedre problemer med din router eller dit modem og rette netværksindstillinger.

• Genstarte, eller nulstille din internetforbindelse.

Når du taler med din internetudbyder, så fortæl dem:

• Om problemet kun opstår på én enhed eller flere enheder på samme netværk.

• Om din enhed er forbundet via wi-fi eller via kabel.

Før du afslutter samtalen med din internetudbyder:

• Gå til fast.com i en browser for at teste hastigheden på din internetforbindelse og forbindelsen til Netflix.

• Prøv at bruge Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

Smart-tv

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Log ud af Netflix

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis din enhed vises på en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den fremkomne menu skal du vælge Log ud, Nulstil eller Deaktiver.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl dit Smart-tv.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for streamingsafspilleren, og forsøg at se Netflix igen.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.

Din internetudbyder kan:

• Kontrollere, om der er netværksnedbrud i dit lokalområde.

• Udbedre problemer med din router eller dit modem og rette netværksindstillinger.

• Genstarte, eller nulstille din internetforbindelse.

Når du taler med din internetudbyder, så fortæl dem:

• Om problemet kun opstår på én enhed eller flere enheder på samme netværk.

• Om din enhed er forbundet via wi-fi eller via kabel.

Før du afslutter samtalen med din internetudbyder:

• Gå til fast.com i en browser for at teste hastigheden på din internetforbindelse og forbindelsen til Netflix.

• Prøv at bruge Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

Xbox 360

Test din internetforbindelse

1. Fra hovedmenuen på Xbox 360 skal du gå til Indstillinger (Settings).

2. VælgSystemindstillinger (System Settings).

3. Vælg Netværksindstillinger (Network Settings).

4. Vælg Kabelnetværk (Wired Network) eller Trådløst netværk (Wireless Network) afhængigt af forbindelsesmetode.

5. Vælg Test Xbox LIVE-forbindelse (Test Xbox LIVE Connection).

6. Vælg Fortsæt (Continue).

• Hvis din forbindelsestest lykkedes, skal du fortsætte nedenstående fejlfinding.

• Hvis forbindelsestesten mislykkedes, kan du søge efter yderligere hjælp på Microsofts supportwebsted til Xbox

Log ud af Netflix

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis din enhed vises på en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den fremkomne menu skal du vælge Log ud, Nulstil eller Deaktiver.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl spilkonsollen.

2. Tag ledningen til dit modem (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for spilkonsollen igen, og forsøg at se Netflix igen.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.