Netflix-fejl ui-800-3 (205040)

Der opstod en fejl i Netflix. Prøver igen om [X] sekunder.
Kode: ui-800-3 (205040)

Denne fejl opstår, når et problem med data, som er gemt på din enhed, forhindrer Netflix i at afspille.

Følg trinnene herunder for at løse problemet for din enhed.

Tv'er og streamingafspillere

Smart-tv

Log ud af Netflix
  1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis din enhed vises på en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den fremkomne menu skal du vælge Log ud, Nulstil eller Deaktiver.

Fire TV/Stick

Log ud af Netflix

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis din enhed vises på en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den fremkomne menu skal du vælge Log ud, Nulstil eller Deaktiver.

Installer Netflix-appen igen

Sådan fjernes Netflix:

1. Tryk på Home startknap på Fire TV-fjernbetjeningen.

2. Gå til Netflix-appen, og tryk på Indstillinger valgmulighedsknap.

3. Vælg Fjern.

4. Vælg Fjern igen for at bekræfte.

Sådan installeres Netflix igen:

1. Tryk på knappen Netflix på din Fire TV-fjernbetjening.

2. Vælg Download, og vælg derefter Åbn.

3. Prøv Netflix igen.

Roku TV/Stick

Log ud af Netflix

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis din enhed vises på en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den fremkomne menu skal du vælge Log ud, Nulstil eller Deaktiver.

Deaktiver og genaktiver Netflix-appen

Roku 1

1. Tryk på startknappen (Home) på Roku-fjernbetjeningen for at gå til Roku-startsiden.

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. Vælg Netflix-indstillinger (Netflix Settings).

4. Vælg Deaktiver denne afspiller for min Netflix-konto (Deactivate this player from my Netflix account).

5. Vælg Ja (Yes). Enheden er nu deaktiveret.

6. Vælg Netflix på startskærmen, og følg instruktionerne for at genaktivere appen.

7. Log på din konto, og prøv Netflix igen.

Alle øvrige Roku-modeller

1. Tryk på startknappen (Home) på Roku-fjernbetjeningen for at gå til Roku-startsiden.

2. Markér Netflix-appen, og tryk på stjerne-tasten på fjernbetjeningen.

3. Vælg Fjern kanal (Remove channel).

4. Vælg Fjern kanal igen (Remove channel again) for at bekræfte.

5. Vælg Streamingkanaler (Streaming Channels) på startskærmen.

6. Vælg Film og tv (Movies & TV).

7. Vælg Netflix.

8. Vælg Tilføj kanal (Add Channel).

9. Vælg Gå til kanal (Go to channel).

10. Log på din konto, og prøv Netflix igen.

Set-top-boks

Log ud af Netflix
  1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis din enhed vises på en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den fremkomne menu skal du vælge Log ud, Nulstil eller Deaktiver.

Blu-ray-afspiller

Log ud af Netflix
  1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis din enhed vises på en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den fremkomne menu skal du vælge Log ud, Nulstil eller Deaktiver.

Spilkonsoller

PlayStation 5

Log ud af Netflix

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis din enhed vises på en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den fremkomne menu skal du vælge Log ud, Nulstil eller Deaktiver.

PlayStation 4

Log ud af Netflix
  1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis din enhed vises på en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den fremkomne menu skal du vælge Log ud, Nulstil eller Deaktiver.

PlayStation 3

Log ud af Netflix
Til japanske PlayStations skal der bruges O i stedet for X til at bekræfte valg.
  1. Begynd fra PS3-startskærmen.

• Hvis du ikke allerede er på startskærmen, skal du holde PS3-knappen midt på controlleren nede, vælge Afslut (Quit) og derefter vælge Ja (Yes).

2. Naviger til afsnittet Tv-/videotjenester (TV/Video Services), og markér Netflix.

3. Tryk på X.

4. Umiddelbart efter du har trykket på X, skal du trykke og holde på både Start og Vælg (Select), indtil du bliver spurgt, Vil du nulstille dine Netflix-indstillinger og registrere dig igen? (Do you want to reset your Netflix settings and re-register?).

5. Vælg Ja (Yes).

6. Indtast din e-mailadresse og adgangskode, og prøv Netflix igen.

Xbox Series X/S

Log ud af Netflix

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis din enhed vises på en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den fremkomne menu skal du vælge Log ud, Nulstil eller Deaktiver.

Xbox One

Log ud af Netflix

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis din enhed vises på en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den fremkomne menu skal du vælge Log ud, Nulstil eller Deaktiver.

Afinstaller og installer Netflix-appen igen

Fjern Netflix-appen:

1. Start fra Xbox Dashboard.

2. Vælg Mine spil og apps (My Games & Apps).

Bemærk:
    Du kan være nødt til at rulle ned for at se denne valgmulighed.
  3. Vælg Apps blandt valgmulighederne til venstre.

4. Markér Netflix-appen, og tryk på knappen Menu på controlleren.

5. Vælg Administrer app (Manage App).

6. Vælg Afinstaller alt (Uninstall All).

7. Vælg Afinstaller alt (Uninstall All) igen for at bekræfte.

Installer Netflix-appen igen:

1. Begynd fra startskærmen (Home) på din Xbox One.

2. Rul til højre for at få adgang til Store.

3. I afsnittet Apps skal du vælge Netflix.

Bemærk:
    Hvis du ikke kan se Netflix, skal du vælge Søg i alle apps (Search all apps) for at søge efter Netflix.
  4. Vælg Installer (Install).

5. Når appen er downloadet, skal du vælge Start (Launch) for at logge på og prøve Netflix igen.

Xbox 360

Log ud af Netflix

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis din enhed vises på en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den fremkomne menu skal du vælge Log ud, Nulstil eller Deaktiver.

Afinstaller og installer Netflix-appen igen

Afinstaller Netflix

1. Gå til Xbox 360-dashboardet, og vælg Apps > Mine apps (My Apps).

2. Markér Netflix-appen.

3. Tryk på knappen X for at se oplysninger om appen.

4. Vælg Slet (Delete) > Ja (Yes).

Geninstaller Netflix

1. Gå til Xbox 360-dashboardet, og gå til Apps.

2. Vælg Netflix for at downloade appen.