Netflix-fejl -80

Vi kunne ikke få kontakt til Netflix-tjenesten. Prøv igen senere. (-80) (Sorry, we could not reach the Netflix service. Please try again later. (-80))

Denne fejl betyder, at der kan være et problem med appdata gemt på din enhed. Følg trinnene for at løse problemet.

Android-telefon eller -tablet

Opdater Netflix-appen

På din Android-telefon eller -tablet: Gå til Netflix-siden i Play Butik, , og tryk på Opdater.

Du kan også opdatere Netflix-appen ved at følge disse trin:

1. Åbn Play Butik-appen. Hvis du ikke har den, skal du måske løse et problem med Play Butik.

2. Skriv "Netflix" i søgefeltet.

3. På listen skal du trykke på Netflix-appen. Hvis du ikke kan finde Netflix-appen, kan du følge disse trin i stedet.

4. Tryk på Opdater. Hvis du ikke kan se denne mulighed, er appen allerede opdateret.

Ryd Netflix-appdata

Nulstilling af appen vil slette eventuelle downloads gemt på din enhed og logge dig af Netflix.
  1. Gå til startskærmen eller app-listen på din enhed.

2. Tryk og hold ned på Netflix-appen, og tryk derefter på App info.

3. Tryk på Lagring og cache > Ryd lagring > OK.

4. Prøv Netflix igen.

Bemærk:
Trinnene til at rydde en apps data kan være anderledes for din enhed. Se vejledningen, der fulgte med enheden, eller kontakt producenten.

Installer Netflix-appen igen

Disse trin fjerner alle serier og film, der er downloadet til din enhed, og du logges af din Netflix-konto.

På din Android-telefon eller -tablet: Gå til Netflix-siden i Play Butik, tryk på Fjern (Uninstall) og derefter påInstaller (Install).

Disse trin kan også bruges til at geninstallere appen:

1. Åbn Play Butik-appen, og søg efter Netflix.

2. På listen skal du finde og trykke på Netflix-appen.

3. Tryk på Afinstaller.

4. Tryk på Installer, og vent til det er gennemført.

5. Tryk på Åbn, og prøv så Netflix igen.

Amazon Fire-tablet

Opdater Netflix-appen

1. Gå til startskærmen, og tryk på Appstore.

2. Tryk på Menu knappen menu øverst til venstre, og tryk derefter på App-opdateringer.

3. På listen skal du finde Netflix-appen og trykke på Opdater. Hvis Netflix-appen ikke er på listen, er den allerede opdateret.

4. Vælg Åbn, og prøv Netflix igen, når opdateringen er fuldført.

Ryd Netflix-appdata

1. Stryg nedad fra toppen af skærmen for at gå til Indstillinger (Settings).

2. Vælg Programmer (Applications).

3. Vælg Administrer alle programmer (Manage all Applications).

4. Vælg Netflix.

5. Vælg Ryd data (Clear Data).

6. Hold Tænd/sluk-knappen (Power) på siden af din tablet nede, når dataene er ryddet.

7. Når du får meddelelsen Vil du slukke din Kindle? eller Vil du slukke din Fire?, skal du trykke på Luk (Shut down), Sluk (Power Off) eller OK.

8. Når enheden er helt slukket, skal du holde Tænd/sluk-knappen (Power) nede, indtil Kindle eller Amazon-logoet vises.

9. Prøv Netflix igen.

Installer Netflix-appen igen

Sådan fjernes Netflix:

1. Tryk på Home startknap på Fire TV-fjernbetjeningen.

2. Gå til Netflix-appen, og tryk på Indstillinger valgmulighedsknap.

3. Vælg Fjern.

4. Vælg Fjern igen for at bekræfte.

Sådan installeres Netflix igen:

1. Tryk på knappen Netflix på din Fire TV-fjernbetjening.

2. Vælg Download, og vælg derefter Åbn.