Netflix viser "Der opstod en fejl under behandlingen af din anmodning"

Der opstod en fejl i behandlingen af din anmodning.
Adgangsoplysningerne, du har indtastet, er ikke registreret i vores system.

Denne fejl opstår normalt, når den e-mail eller adgangskode, der indtastes, ikke er korrekt, eller når data, der er gemt på enheden, skal opdateres.

Sådan løser du dette problem:

Kontrollér din e-mail og adgangskode

1. Kontrollér, at den viste e-mail på skærmen er korrekt. Er den ikke det, skal du trykke på tilbageknappen tilbagetasten for at gå tilbage og rette eventuelle fejl eller slåfejl.

2. Indtast din adgangskode igen. Husk, at adgangskoder til Netflix skelner mellem store og små bogstaver. Brug pil-op-tasten for at skifte mellem store og små bogstaver.

3. Vælg Fortsæt, og forsøg at se Netflix igen.

Nulstilling af adgangskode

Du skal måske nulstille din adgangskode. Gå til Sådan ændrer eller nulstiller du din adgangskode for at gøre dette.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Nulstil Netflix-appen

Følg disse trin for at nulstille appen:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge:
    op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. Vælg Deaktiver eller Start forfra.

3. Prøv Netflix igen.

Næste skridt

Hvis ovenstående trin ikke virkede, eller du stadig ikke kan logge ind, bedes du  kontakte os for at få yderligere hjælp.