Netflix viser "Din adgangskode skal indeholde mellem 6 og 60 tegn".

I visse tilfælde vil du se fejlen:

Din adgangskode skal indeholde mellem 6 og 60 tegn og må ikke indeholde tilder (~).

Det betyder normalt, at din adgangskode ikke opfylder Netflix' krav til adgangskoder. Du kan følge nedenstående trin for at løse problemet, hvis du stadig har problemer, selvom din adgangskode opfylder kravene.

Hvis du bruger sikkerhedssoftware
Disse trin er beregnet for avancerede computerbrugere.
  • Installer eventuelle opdateringer for din sikkerhedssoftware.

• Slå din sikkerhedssoftware midlertidigt fra, og prøv at se Netflix igen.

• Hvis problemet ikke opstår, når sikkerhedssoftwaren er deaktiveret, kan det være, at softwaren er forældet eller utilsigtet forstyrrer Netflix. Slå sikkerhedssoftwaren til igen, og kontakt producenten for at få hjælp.