Netflix viser "Vi beklager, der er ingen internetforbindelse. (N0)"

Hvis du ser fejlen:

Vi beklager, der er ingen internetforbindelse. Opret forbindelse, og prøv igen. (N0)

Det skyldes normalt et problem med netværksforbindelsen, der forhindrer din Windows 10-baserede computer i at oprette forbindelse til Netflix-tjenesten. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Test din internetforbindelse

Du kan teste din computers forbindelse til internettet ved at gå til en hjemmeside, f.eks. netflix.com.

Hvis browseren viser, at den ikke kan åbne siden, fordi din computer ikke har forbindelse til internettet, kan du have et forbindelsesproblem, der kræver fejlfinding af dit hjemmenetværk eller din enheds forbindelse til internettet. Du skal gå til Microsoft supportwebsted for at få yderligere hjælp.

Prøv Netflix igen, når du har forbindelse til internettet.

Kontrollér, om dit netværk kan afspille Netflix

Offentlige netværk:

Hvis du bruger wi-fi på steder som caféer, hoteller og skoler, kan du spørge om streamingtjenester som Netflix blokeres.

Private netværk:

Kontrollér, om din forbindelse er langsommere end vores anbefalede hastigheder, og kontakt din internetudbyder, hvis du har brug for hjælp.

Forbindelser som mobile hotspots, mobil- eller satellitnetværk kan være for langsomme til brug af Netflix.