Netflix siger "Du har downloads på for mange enheder."

Du vil muligvis få vist fejlkoden 10016-23000 eller NQL.23000 sammen med denne besked:

Downloads på for mange enheder.
Fjern downloadede videoer fra en anden enhed, eller gå til netflix.com/changeplan for abonnementindstillinger.

Denne fejl på din Android-mobil, -tablet, iPhone eller iPad betyder, at du har nået det maksimalt tilladte antal enheder med downloads for dit Netflix-abonnement. Se din aktuelle grænse ved at gå til siden Administrer enheder med downloads.

Du kan prøve at løse problemet ved at følge en af disse muligheder og derefter prøve at downloade igen:

Fjern alle downloads fra en anden enhed på din konto

Du kan benytte enheden, der viser fejlmeddelelsen, til at fjerne alle downloads fra en anden enhed på din konto.

Android-telefon eller -tablet, iPhone eller iPad

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix knappen mit netflix nederst til højre.

3. Tryk på Menu knappen menu øverst til højre.

4. Tryk på Konto knappen konto.

5. Gå til Indstillinger, og vælg Administrer enheder med downloads.

6. Vælg Fjern enhed for at slette alle downloads fra en anden enhed.

Netflix-app til Windows

1. Åbn Netflix-appen.

2. Klik på Menu øverst til højre knappen menu .

3. Klik på IndstillingerKontooplysningerAdministrer enheder med downloads.

4. Klik på Fjern enhed for at slette alle downloads fra en anden enhed.

Webbrowser

1. I en browser skal du gå til siden Administrer enheder med downloads . Du skal muligvis logge ind først.

2. Klik på Fjern enhed for at slette alle downloads på en anden enhed.

Fjern alle downloads direkte på en enhed

Du kan slette alle downloads direkte på en enhed ved hjælp af Netflix-appen.

Android-telefon eller -tablet, iPhone eller iPad

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix knappen mit netflix nederst til højre.

3. Tryk på Menu knappen menu øverst til højre.

4. Tryk på App-indstillinger knappen app-indstillinger.

5. Under Downloads skal du vælge Slet alle downloads knappen papirkurv.

6. Tryk på Slet på bekræftelsesskærmbilledet.

Netflix-app til Windows

1. Åbn Netflix-appen.

2. Klik på Menu øverst til højre Knappen mere.

3. Klik på Indstillinger.

4. Under Downloads skal du klikke på Slet alle downloads knappen papirkurv.

5. Klik på OK for at bekræfte.

Hvis du gentagne gange skal udføre disse trin for at løse problemet, kan du prøve at logge en enhed med downloads ud af din konto eller skifte til et Netflix-abonnement, der tillader downloads på flere enheder.