Netflix viser, controller"Den valgte konto og profil skal være den samme på controlleren og destinationsenheden (16002)"

Hvis du får fejlen 16002, kan den være ledsaget af meddelelsen:

Den valgte konto og profil skal være den samme på controlleren og destinationsenheden (16002)

Der kan være et problem med Netflix-konfigurationen, der forhindrer din enhed i at oprette forbindelse til din casting-enhed. Følg nedenstående trin til fejlfinding på enheden for at løse problemet.

Chromecast

Hvis du streamer fra en mobil- eller satellitforbindelse

Hvis du streamer fra en mobil- eller satellitforbindelse, understøtter din tjeneste muligvis ikke streaming eller opfylder muligvis ikke Netflix' krav til streaming. Kontakt din tjenesteudbyder for at få hjælp.

Skift Netflix-profil

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.profilknap

3. Tryk på din profil profilknap, og tryk derefter på en anden profil for at skifte til den.

4. Følg ovenstående trin for at skifte tilbage til den oprindelige profil.

5. Prøv at caste Netflix igen.

Sluk for din Chromecast, og tænd den igen

1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Sluk for din mobil eller tablet, og tænd den igen

1. Sluk for din mobil eller tablet. Sørg for, at den er slukket og ikke bare låst.

2. Tænd for den igen.

3. Prøv Netflix igen.

Ryd Netflix-appdata

Nulstilling af appen vil slette eventuelle downloads gemt på din enhed og logge dig af Netflix.
  1. Gå til startskærmen eller app-listen på din enhed.

2. Tryk og hold ned på Netflix-appen, og tryk derefter på App info.

3. Tryk på Lagring og cache > Ryd lagring > OK.

4. Prøv Netflix igen.

Bemærk:
Trinnene til at rydde en apps data kan være anderledes for din enhed. Se vejledningen, der fulgte med enheden, eller kontakt producenten.

Andre casting-kompatible enheder

Hvis du streamer fra en mobil- eller satellitforbindelse

Hvis du streamer fra en mobil- eller satellitforbindelse, understøtter din tjeneste muligvis ikke streaming eller opfylder muligvis ikke Netflix' krav til streaming. Kontakt din tjenesteudbyder for at få hjælp.

Skift Netflix-profil

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.profilknap

3. Tryk på din profil profilknap, og tryk derefter på en anden profil for at skifte til den.

4. Følg ovenstående trin for at skifte tilbage til den oprindelige profil.

5. Prøv at caste Netflix igen.