Løs et problem på din Android-telefon eller -tablet

Hvis Netflix ikke fingere på din Android-telefon eller -tablet, kan problemet ofte løses ved at følge disse trin.

Sluk for din enhed, og tænd den igen.

1. Sluk for din mobil eller tablet. Sørg for, at den er slukket og ikke bare låst.

2. Tænd for den igen.

3. Prøv Netflix igen.

Ryd Netflix-appdata

Nulstilling af appen vil slette eventuelle downloads gemt på din enhed og logge dig af Netflix.
  1. Gå til startskærmen eller app-listen på din enhed.

2. Tryk og hold ned på Netflix-appen, og tryk derefter på App info.

3. Tryk på Lagring og cache > Ryd lagring > OK.

4. Prøv Netflix igen.

Bemærk:
Trinnene til at rydde en apps data kan være anderledes for din enhed. Se vejledningen, der fulgte med enheden, eller kontakt producenten.

Installer Netflix-appen igen

Disse trin fjerner alle serier og film, der er downloadet til din enhed, og du logges af din Netflix-konto.

På din Android-telefon eller -tablet: Gå til Netflix-siden i Play Butik, tryk på Fjern (Uninstall) og derefter påInstaller (Install).

Disse trin kan også bruges til at geninstallere appen:

1. Åbn Play Butik-appen, og søg efter Netflix.

2. På listen skal du finde og trykke på Netflix-appen.

3. Tryk på Afinstaller.

4. Tryk på Installer, og vent til det er gennemført.

5. Tryk på Åbn, og prøv så Netflix igen.

Test din internetforbindelse

1. Gå til fast.com i en webbrowser.

2. Vent, til testen er udført.

Hvis din browser viser en fejlmeddelelse, eller webstedet ikke indlæser, betyder det, at din enhed ikke har forbindelse til internettet. Undersøg, om der er en fejl med dit hjemmenetværk eller din enheds internetforbindelse.

Genstart dit hjemmenetværk

I dette trin skal du sørge for, at din enhed og at alt dit udstyr til hjemmenetværket er slukket og frakoblet som gruppe i 30 sekunder, før du tilkobler hver enhed igen en efter en.

1. Sluk for din mobilenhed.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for enheden igen, og forsøg at se Netflix igen.

Næste skridt

Prøv at søge efter fejlkoden eller problemet i vores Hjælp-center. Der er muligvis en artikel med trin til at løse lige præcis dit problem.

Hvis trinene ikke løste problemet, eller hvis der ikke var en artikel, der passede til dit problem, kan du kontakte Kundeservice for at få hjælp.