Netflix viser "Der er et problem med at oprette forbindelse til Netflix. (3.3)"

Hvis du ser fejlen:

Der er problemer med at få forbindelse til Netflix. Prøv igen senere, eller prøv en anden netværksforbindelse. (3.3)

Det skyldes normalt et problem med netværkskonfigurationen, der forhindrer din Android-telefon eller tablet i at få forbindelse til Netflix-tjenesten. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Kontrollér, om dit netværk kan afspille Netflix

Offentlige netværk:

Hvis du bruger wi-fi på steder som caféer, hoteller og skoler, kan du spørge om streamingtjenester som Netflix blokeres.

Private netværk:

Kontrollér, om din forbindelse er langsommere end vores anbefalede hastigheder, og kontakt din internetudbyder, hvis du har brug for hjælp.

Forbindelser som mobile hotspots, mobil- eller satellitnetværk kan være for langsomme til brug af Netflix.