Profiilini ei avaudu tietokoneellani.

Jos et pysty avaamaan profiiliasi tietokoneellasi, tarkoittaa se yleensä sitä, että joitakin selaimesi asetuksia pitää muuttaa. Yritä ratkaista ongelma seuraavien omaa laitettasi koskevien vianmääritysohjeiden avulla.

Mac-tietokoneet

Ota evästeet käyttöön Safarissa

1. Valitse Asetukset (Preferences) Safarin valikosta.

2. Valitse Yksityisyys (Privacy).

3. Valitse kohdasta Evästeet ja verkkosivustojen data (Cookies and website data) Salli vain sivustoilta, joilla käyn (Allow from websites I visit).

4. Tallenna uudet tietosuoja-asetukset sulkemalla Asetukset (Preferences).

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Windows-tietokoneet