Netflix ilmoittaa: ”Pahoittelut. Jotain meni pieleen. Yritä myöhemmin uudelleen”.

Jos näet tämän virheilmoituksen:

Pahoittelut. Jotain meni pieleen. Yritä myöhemmin uudelleen.
Jos haluat poistua selaimesta, paina kaukosäätimen EXIT (poistu) -näppäintä. Jos ongelma jatkuu, katso ohjeet osoitteesta www.netflix.com/help tietokoneellasi.

Se viittaa yleensä siihen, ettei Omalla listallasi ole nimikkeitä. Korjaa ongelma seuraavien ohjeiden avulla.

Lisää nimike Omalle listallesi

1. Siirry tietokoneellasi osoitteeseen Netflix.com.

2. Pidä hiiren osoitinta TV-sarjan tai elokuvan kohdalla ja valitse vaihtoehto + tai valitse TV-sarja tai elokuva ja valitse sitten + Oma lista.

3. Toista tätä niin monta kertaa kuin haluat (kuitenkin enintään 500 nimikettä), ja kokeile Netflixiä uudelleen.