Netflix ilmoittaa: ”Tähän sivustoon ei saada yhteyttä.”

Jos näet tietokoneella ilmoituksen

Tähän sivustoon ei saada yhteyttä

Se yleensä viittaa verkkoyhteysongelmaan, joka estää Chrome-selaintasi yhdistymästä Netflix-palveluun. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Tarkista sivuston verkko-osoite

Varmista, että kirjoitit Chromen osoitepalkkiin netflix.com. Jos et osoitteen tarkistamisen jälkeenkään pääse Netflixin sivustolle, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden mukaan.

Käy Googlen tukisivuilla

Mene Googlen tukisivuille, noudata siellä annettuja ohjeita ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.