Tekstitys ei poistu käytöstä.

Jos katselet toisella alueella tuotettua TV-sarjaa tai elokuvaa, tekstitystä ei välttämättä voi ottaa pois käytöstä. Lisensointisyistä joissakin nimikkeissä tekstitys saatetaan näyttää oletusarvoisesti alueesi ensisijaisella kielellä.

Tekstitysasetukset eivät tallennu katseltaessa lasten nimikkeitä. Jos joudut ottamaan tekstityksen pois käytöstä aina, kun yrität katsoa jotakin, toista valitsemallasi tekstityskielellä jokin nimike, jonka ikärajoitus on vähintään Teinit ja valitse haluamasi tekstityskieli. Näin asetuksesi tallentuvat tulevaankin katseluun.

Jos näet vaihtoehdon tekstityksen poistamiseksi, mutta se ei siltikään onnistu, noudata alla olevia laitteesi mukaisia vianmääritysohjeita.

Apple TV 2 tai Apple TV 3

1. Käynnistä Netflix-sovellus.

2. Valitse TV-sarja tai elokuva.

3. Pidä Apple TV:n kaukosäätimen keskipainiketta painettuna TV-sarjan tai elokuvan toiston aikana.

4. Valitse haluamasi tekstitys- tai puhekielivaihtoehto.

5. Anna tv-sarjan tai elokuvan pyöriä ainakin puolet sen kestosta. Näin asetuksesi tallentuvat tulevaankin katseluun.

Nintendo 3DS

Toista toinen TV-sarja tai elokuva

Yritä toistaa toinen TV-sarja tai elokuva. Jos toisen nimikkeen toistaminen onnistuu ongelmitta, siirry Katselutiedot-sivulle ja valitse toimimattoman nimikkeen vierestä Ilmoita ongelmasta ‑linkki.

• Jos et näe Ilmoita ongelmasta ‑linkkiä, on ongelmasta ilmoitettu automaattisesti.

Kokeile toista laitetta

Jos tekstitys ei näy missään toistetussa TV-sarjassa tai elokuvassa toista laitetta toistaaksesi Netflix-nimikkeitä tekstityksineen.

Samsungin älytelevisio

Jos et saa tekstitystä pois käytöstä vuoden 2011 tai 2012 Samsung Smart TV:ssä, kun muutat tekstitysvaihtoehdoksi Ei tekstitystä, suosittelemme, että striimaat Netflixin sisältöä jollakin toisella laitteella. Koska tämä ongelma esiintyy vain Netflix-sovelluksen vanhemmissa versioissa, voit säätää tekstitysasetuksia vain käyttämällä toista laitetta.

Xbox 360

Jos olet valinnut tekstitykset pois päältä Netflix-sovelluksessa mutta ne näkyvät tästä huolimatta, on todennäköistä, että ne on valittu käyttöön Xbox 360 -laitteessa. Poista ne käytöstä seuraavasti:

1. Valitse Asetukset (Settings).

2. Valitse Järjestelmä (System).

3. Valitse Konsoliasetukset (Console Settings).

4. Valitse Näyttö (Display).

5. Valitse Tekstitys kuulovammaisille (Closed Captioning)

6. Valitse Pois (Off).

7. Tallenna asetukset ja poistu. Yritä sitten katsoa TV-sarjaa tai elokuvaa uudelleen.

Xbox One

Jos olet valinnut tekstitykset pois päältä Netflix-sovelluksessa mutta ne näkyvät tästä huolimatta, on todennäköistä, että ne ovat edelleen käytössä Xbox Onessa. Poista ne käytöstä seuraavasti:

1. Valitse Asetukset (Settings).

2. Valitse Helppokäyttökeskus (Ease of access).

3. Valitse Tekstitys kuulovammaisille (Closed Captioning)

4. Valitse Tekstitys kuulovammaisille pois (Closed Captioning Off).

5. Tallenna asetukset ja poistu. Yritä sitten katsoa TV-sarjaa tai elokuvaa uudelleen.

Kaikki muut laitteet

Tutkimme parhaillaan tätä virhettä. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.