Netflix ilmoittaa: ”Tämä Netflix-sovellus ei ole yhteensopiva laitteesi kanssa. (-13)”

Jos näet Android TV:ssä ilmoituksen

Tämä Netflix-sovellus ei ole yhteensopiva laitteesi kanssa. (-13)

Se viittaa yleensä siihen, että jotkin laitteessa olevat tiedot pitää päivittää. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Android TV

Jos saat tämän virheen televisioon kuuluvassa Android-suoratoistomediasoittimessa tai Android-älytelevisiossa, varmista, että olet asentanut Netflix-sovelluksen Google Play -kaupasta.

Jos et näe Netflix-sovellusta Google Play -kaupassa, laitteesi ei ole yhteensopiva Netflixin kanssa ja sinun on käytettävä striimaamiseen toista laitetta.