Netflixin virhe 3.1

Netflix-yhteyden muodostamisessa on ongelma. Yritä myöhemmin uudelleen, tai kokeile toista verkkoyhteyttä. (3.1)

Tämä virhe tarkoittaa, että Netflix ei voi toistaa ohjelmaa verkkoyhteysongelman tai Android-puhelimesi tai -tablettisi asetuksen vuoksi.

Ratkaise ongelma seuraavien ohjeiden avulla.

Tarkista, toimivatko muut sarjat tai elokuvat

Jos ongelma toistuu muilla sarjoilla ja elokuvilla, hyppää näiden vaiheiden yli.

Jos voit katsella muita sarjoja ja elokuvia normaalisti, ilmoita meille ongelmasta.

1. Siirry verkkoselaimella tilisi Katseluhistoria-osioon.

2. Etsi luettelosta sarja tai elokuva, jonka kanssa sinulla on ongelmia, ja klikkaa Ilmoita ongelmasta.

3. Noudata ohjeita ja klikkaa sitten Ilmoita ongelmasta.

Sisältötiimimme pyrkii sitten korjaamaan ongelman mahdollisimman nopeasti. Sillä välin voit katsella muita palvelun sarjoja ja elokuvia. Lisätietoja saat artikkelista Näin ilmoitat nimikettä koskevista ongelmista.

Tarkista verkkoyhteys

Voit testata laitteesi verkkoyhteyden toimivuutta kokeilemalla toista sovellusta, joka käyttää verkkoyhteyttä. Joillakin laitteilla verkkoyhteystesti on saatavilla asetuksissa.

Jos muut sovellukset eivät toimi tai saat ilmoituksen verkkovirheestä, se tarkoittaa yleensä sitä, että laitettasi ei ole yhdistetty verkkoon.

Huomautus:
Verkkoyhteyden muodostamista tai verkkovirheen korjaamista koskevat ohjeet ovat usein laitekohtaisia, minkä vuoksi Netflixin asiakaspalvelu ei valitettavasti voi auttaa laitettasi koskevien ohjeiden kanssa.

Näin saat laitekohtaiset ohjeet verkkoyhteyden muodostamiseen:

• Tarkista laitteen mukana tulleet ohjeet.

• Ota yhteyttä laitteen valmistajaan ja pyydä apua laitteen verkkoyhteyden muodostamiseen.

Jos laitteesi on yhdistetty verkkoon mutta sinulla on edelleen ongelmia, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Sammuta laite ja käynnistä virta uudelleen.

1. Sammuta virta puhelimesta tai tabletista. Varmista, että laite on sammunut eikä vain lukittu.

2. Kytke siihen virta.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Tarkista päivämäärä- ja aika-asetukset

Jos päivämäärä- tai kellonaika-asetus ei vastaa sijaintisi kellonaikaa, Netflix voi lakata toimimasta.

1. Avaa Android-asetukset.

2. Etsi Päivä ja aika (Date & Time).

3. Varmista, että käytössä oleva asetus on automaattinen tai käyttää verkon antamaa kellonaikaa ja aikavyöhykettä.