Netflix ilmoittaa: "Nimike ei ole katsottavissa alueellasi. (22004)"

Jos saat iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla tämän virheilmoituksen:

Nimike ei ole katsottavissa alueellasi. (22004)

Se tarkoittaa, että olet matkustanut maahan, jossa emme tarjoa lataamaasi nimikettä. Alueellisten lisenssisopimusten ja oikeuksien vuoksi emme voi tarjota kaikkia nimikkeitä ladattavaksi kaikissa maissa.

Et voi toistaa nimikettä, ennen kuin muodostat internet-yhteyden sellaisessa maassa, jossa nimike on saatavilla. Monissa tapauksissa tämä tarkoittaa sitä maata, jossa olet nimikkeen ladannut.

Kun saat tämän virheen, voit joko poistaa nimikkeen ja ladata jonkin muun sen tilalle tai pitää ladatun nimikkeen laitteessasi. Kun olet palannut maahan, jossa nimike on saatavilla, sinun pitää muodostaa internet-yhteys ja käynnistää Netflix-sovellus, jotta pystymme määrittelemään uuden sijaintisi.