Netflix-sovellus on harmaana Apple TV:ssä.

Jos Netflix sovellus on harmaana Apple TV:ssä etkä voi avata tai ladata sitä, se viittaa yleensä iTunes-tiliisi liittyvään kirjautumisongelmaan. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Varmista, että Apple TV on kirjautunut sisään iTunes-tilillesi

1. Valitse aloitusnäytöstä Asetukset (Settings).

2. Valitse Tilit (Accounts).

3. Valitse iTunes ja sovelluskauppa (iTunes and App Store).

4. Valitse Kirjaudu sisään.

• Jos et näe vaihtoehtoa Kirjaudu sisään (Sign In), mutta näet sen sijaan Kirjaudu ulos (Sign Out), jatka vianmääritystä alla olevien ohjeiden mukaan.

5. Anna iTunes-sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Mitä minun tulisi tehdä seuraavaksi?

Jos laitteesi on kirjautunut sisään iTunesiin, mutta tämä ongelma ei poistu, ota yhteyttä Applen tukipalveluun.