Netflix ilmoittaa: ”Netflix ei ole tällä hetkellä käytettävissä. (1287)”

Jos näet Dish-vastaanottimessa tämän virheilmoituksen:

Huomio 1287
Netflix ei ole tällä hetkellä käytettävissä. Yritä myöhemmin uudelleen.

Se yleensä viittaa verkkoyhteysongelmaan, joka estää laitettasi yhdistymästä Netflix-palveluun. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Tarkista verkkoyhteys

Voit testata laitteesi verkkoyhteyden toimivuutta kokeilemalla toista sovellusta, joka käyttää verkkoyhteyttä. Joillakin laitteilla verkkoyhteystesti on saatavilla asetuksissa.

Jos muut sovellukset eivät toimi tai saat ilmoituksen verkkovirheestä, se tarkoittaa yleensä sitä, että laitettasi ei ole yhdistetty verkkoon.

Huomautus:
Verkkoyhteyden muodostamista tai verkkovirheen korjaamista koskevat ohjeet ovat usein laitekohtaisia, minkä vuoksi Netflixin asiakaspalvelu ei valitettavasti voi auttaa laitettasi koskevien ohjeiden kanssa.

Näin saat laitekohtaiset ohjeet verkkoyhteyden muodostamiseen:

• Tarkista laitteen mukana tulleet ohjeet.

• Ota yhteyttä laitteen valmistajaan ja pyydä apua laitteen verkkoyhteyden muodostamiseen.

Jos laitteesi on yhdistetty verkkoon mutta sinulla on edelleen ongelmia, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta laite ja irrota modeemi ja reititin virtalähteestä.

2. Odota 30 sekuntia ja kytke sitten modeemi ja reititin verkkovirtaan.

3. Odota 1 minuutti ja käynnistä laite.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Joillakin laitteilla, modeemeilla ja reitittimillä uuden internet-yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Jos ongelma ei korjaannu näiden ohjeiden avulla, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi ja pyydä apua verkkoyhteysongelman ratkaisemiseen.

Internet-palveluntarjojasi voi tehdä seuraavaa:

• tarkistaa alueesi nettikatkokset

• korjata yleiset reititintä tai modeemia koskevat ongelmat sekä väärät verkkoasetukset.

• käynnistää verkkoyhteytesi uudelleen tai palauttaa sen.

Kerro internet-palveluntarjoajallesi seuraavat asiat:

• esiintyykö ongelma vain yhdellä laitteella vai myös muilla samaan verkkoon yhdistetyillä laitteilla

• onko laitteesi yhdistetty verkkoon langattomasti vai suoraan kaapelilla.

Ennen kuin lopetat keskustelun internet-palveluntarjoajasi kanssa, tee seuraavat asiat:

• Siirry verkkoselaimella osoitteeseen fast.com ja testaa nettiyhteytesi nopeus sekä yhteytesi suoraan Netflixiin.

• Kokeile katsoa Netflixiä uudelleen varmistaaksesi, että ongelma on korjaantunut.