Netflixin virhe U7353-5101-4

Jos saat Windows 10 -tietokoneella tai -tabletilla virhekoodin U7353-5101-4, johon toisinaan liittyy seuraava viesti:

Pahoittelut jotain meni pieleen...
Emme voi toistaa tätä nimikettä tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen tai valitse toinen nimike.

Se viittaa yleensä siihen, että jotkin laitteessa olevat tiedot pitää päivittää. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Palauta Netflix-sovellus
Huomautus:
Laitteeseen tallennetut lataukset poistetaan, kun seuraat näitä ohjeita.
  1. Klikkaa Käynnistä-valikkoa (Start) ja sitten Asetukset-painiketta (Settings).asetukset-painike

2. Klikkaa Sovellukset (Apps).

3. Kohdassa Sovellukset ja ominaisuudet (Apps & features) vieritä näyttöä alas ja klikkaa kohtaa Netflix > Lisäasetukset (Advanced options).

4. Kohdassa Palauta (Reset), klikkaa Palauta-painiketta (Reset).