Netflixin virhe F7353-5101-3

Jos saat Windows 10 -tietokoneella virhekoodin F7353-5101-3 johon toisinaan liittyy seuraava viesti:

Pahoittelut, jotain meni pieleen...
Odottamaton virhe
Tapahtui odottamaton virhe. Lataa sivu uudestaan ja yritä uudelleen.

Se viittaa yleensä siihen, että jotkin laitteessa olevat tiedot pitää päivittää. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

1. Sammuta tietokoneesi valikon kautta:

• Mac: Klikkaa vasemmasta yläkulmasta Apple-valikkoa (Apple menu) ja sen jälkeen Sammuta (Shut Down).

• Windows: Klikkaa Käynnistä-valikkoa (Start menu) ja sen jälkeen Virta (Power) > Sammuta (Shut down).

• Chromebook: Klikkaa kellonaikaa oikeasta alakulmasta. Klikkaa sitten Kirjaudu ulos (Sign out) > Sammuta (Shut down).

2. Pidä virta katkaistuna vähintään 10 sekuntia.

3. Kytke se takaisin ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.

1. Paina näppäimistön Windows-painiketta.

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse Päivittäminen ja suojaus (Update & security).

4. Windows tarkistaa päivitykset. Jos päivityksiä ei tarkisteta, valitse Tarkista päivitykset (Check for updates).

5. Kun päivitykset on asennettu, käynnistä tietokone uudelleen ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.