Netflix ilmoittaa: Kirjaudu uudelleen.

Jos näet tämän virheilmoituksen:

Kirjaudu uudelleen.
Sinut on kirjattu ulos, koska tilitietosi on muuttunut.

Se viittaa yleensä siihen, että jotkin laitteessa olevat tiedot pitää päivittää. Yritä ratkaista ongelma seuraavien omaa laitettasi koskevien vianmääritysohjeiden avulla.

iPhone, iPad tai iPod touch

Päivitä iOS-versiosi

Päivitä laitteesi viimeisimpään versioon noudattamalla Applen ohjeita ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.

Päivitä Netflix-sovellus

1. Siirry aloitusnäytölle ja napauta sitten App Store.

2. Napauta Haku (Search) ja kirjoita ”Netflix”.

3. Etsi luettelosta Netflix, valitse se ja napauta sitten Päivitä (Update). Saatat joutua antamaan Apple ID -tunnuksesi salasanan. Jos unohdit salasanan, noudata Applen ohjeita päivittääksesi salasanan.

4. Kun päivitys on valmis, kokeile Netflixiä uudelleen.