Netflixin virhe U7361-1253-C00D6D79

Jos saat Windows 10 -tietokoneella tai -tabletilla virhekoodin U7361-1253-C00D6D79, johon toisinaan liittyy seuraava viesti:

Hups, jokin meni pieleen...
Emme voi toistaa tätä nimikettä tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen tai valitse toinen nimike.

Se viittaa yleensä toistettavaan nimikkeeseen liittyvään ongelmaan. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Oletko juuri lataamassa kyseistä nimikettä?

Jos yrität toistaa nimikettä, jonka lataus tietokoneeseen tai tabletille on kesken, odota latauksen valmistumista, ja yritä toistaa nimike vasta sen jälkeen.

Jos nimikkeen, jota yrität toistaa, lataus ei ole juuri käynnissä, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden avulla.

Poista nimike latauksista

Saatat yrittää toistaa nimikettä, jonka lataus ei ole onnistunut oikein. Ratkaise tämä ongelma poistamalla nimike latauksista, ja yritä toistaa nimike sitten uudelleen.

1. Klikkaa tai napauta valikkokuvaketta .

2. Valitse Omat lataukset.

3. Klikkaa tai napauta ruudun oikeassa yläkulmassa olevaa muokkauskuvaketta kynäkuvake.

4. Poista nimike laitteesta klikkaamalla tai napauttamalla poistokuvaketta roskiskuvake .

5. Yritä nimikkeen toistamista uudelleen.

Poista Netflix-sovelluksen asennus ja asenna se uudestaan

Netflix-sovelluksen asennuksen poistaminen poistaa myös kaikki nimikkeet, jotka olet ladannut tietokoneeseen tai tablettiin.

Poista Netflix-sovelluksen asennus

Huomautus:
Netflix-sovelluksen asennuksen poistaminen poistaa myös kaikki nimikkeet, jotka olet ladannut laitteeseen.
  1. Kirjoita Käynnistä-valikossa (Start) Netflix.

2. Kosketa tai klikkaa hiiren kakkospainikkeella Netflix-sovellusta ja pidä se painettuna.

3. Näkyviin tulee ponnahdusvalikko. Valitse Poista asennus (Uninstall).

4. Valitse Poista asennus (Uninstall) uudelleen.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

1. Valitse Käynnistä (Start) -valikosta Kauppa (Store).

2. Valitse näytön oikeasta yläkulmasta Haku (Search).

3. Kirjoita hakukenttään Netflix ja paina Enter.

4. Valitse hakutuloksista Netflix.

5. Valitse Asenna (Install).

• Jos sinua kehotetaan kirjautumaan sisään, kirjaudu sisään Microsoft-tiedoillasi.

6. Kun asennus on valmis, käynnistä sovellus ja kokeile Netflixiä uudelleen.