Netflix ilmoittaa: Pahoittelut, jotain meni pieleen. (-1200)

Jos saat iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla tämän virheilmoituksen:

Pahoittelut, jotain meni pieleen. Yritä myöhemmin uudelleen.
Nimikkeen toisto ei onnistu. Yritä myöhemmin uudelleen. (-1200)

Se viittaa yleensä siihen, että jotkin laitteessa olevat tiedot pitää päivittää. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Tarkista päivämäärän ja ajan asetus
  1. Napauta aloitusnäytön Asetukset-kuvaketta (Settings).

2. Napauta Yleiset (General).

3. Napauta Päivä ja aika (Date & Time).

• Jos päivämäärä ja aika eivät ole oikeat, muuta niitä napauttamalla päivämäärää tai aikaa. Vaihtoehtoisesti voit myös napauttaa Aseta automaattisesti -kentän (Set Automatically) päälle (On).