Netflixin virhe ATV-ui92

Jos saat Apple TV:ssä virhekoodin ”ATV-ui92”, johon toisinaan liittyy seuraava virheilmoitus:

Kirjautuminen ei onnistu
Antamasi tilin nimi tai salasana ei vastaa tiedossamme olevaa tiliä.

Tämä virhe johtuu yleensä sisäänkirjautumisprosessin ongelmasta. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Huomautus:
Virhe ilmenee vain Apple TV 2:ssa ja Apple TV 3:ssa. Jos virhe ilmenee Apple TV 4:ssä tai Apple TV 4K:ssa, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Jos käytät Apple-mobiililaitteen kaukosäädinsovellusta:

• Vaihda alkuperäiseen Apple TV:n kaukosäätimeen ja yritä kirjautua uudestaan sisään.

Jos et käytä Apple-mobiililaitteen kaukosäädinsovellusta:

• Varmista, että syöttämäsi salasana on oikein.

• Jos et vieläkään pääse kirjautumaan sisään, voit lähettää itsellesi salasanan päivitysviestin (tai vaihtaa salasanan mobiilipalautuksen avulla, jos olet antanut puhelinnumerosi).

• Sähköposti sisältää linkin, jolla pääset kirjautumaan Netflixiin automaattisesti. Sen jälkeen sinua pyydetään luomaan uusi salasana.

• Käytä linkkiä 24 tunnin kuluessa, sillä se vanhentuu. Jos linkki ehtii vanhentua, voit toki aina lähettää itsellesi uuden salasananpalautussähköpostin.

Nollaa kaikki Apple TV:n asetukset

Näillä ohjeilla nollaat Apple TV:n, palautat tehdasasetukset ja tyhjennät laitteeseen tallennetut tiedot, kuten Netflixin kirjautumistiedot ja Wi-Fi-verkon nimen sekä salasanan. Varmista, että nämä tiedot ovat saatavillasi, ja noudata näitä ohjeita vain, jos et ole saanut korjattua ongelmaa muiden vianmääritysohjeiden avulla.

Korjaa ongelma näin:

1. Noudata Applen ohjeita Apple TV:n nollauksesta tai tehdasasetusten palauttamisesta.

2. Kun olet nollannut Apple TV:n ja suorittanut alkuasennuksen, kokeile Netflixiä uudelleen.

Mitä minun tulisi tehdä seuraavaksi?

Jos tämä virhe esiintyy uudelleen tehdasasetusten täydellisen palauttamisen jälkeen, laitteessasi voi olla vikaa. Ota yhteyttä laitteen valmistajaan ja pyydä sieltä apua.