Netflix ilmoittaa: Ei voi ostaa.

Jos saat iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla tämän virheilmoituksen:

Ostaminen ei onnistu
Netflix ei ole yhteensopiva tämän laitteen kanssa

Se tarkoittaa yleensä, että laitteesi ei ole yhteensopiva Netflix-sovelluksen uusimman version kanssa. Tarkista iOS-versiosi seuraavien ohjeiden avulla, niin saat selville, voitko ladata Netflixin tähän laitteeseen.

Tarkista iOS-versiosi

Netflix-sovelluksen lataaminen edellyttää iPhone- tai iPad-mallin, jonka käyttöjärjestelmäversio on iOS/iPadOS 16 tai uudempi.

Tarkista versio näin:

1. Siirry asetuksiin (Settings).

2. Vieritä näyttöä alas ja valitse Yleiset (General).

3. Valitse Tietoa (About).

4. Version numero löytyy kohdasta Versio (Version).

Jos versiosi on vanhempi kuin 16, mutta olet aiemmin ladannut Netflix-sovelluksen, etsi Applen tukisivustolta ohjeet Netflix-sovelluksen uudelleenlataamiseen.

Jos käyttöjärjestelmän versiosi on 16 tai vanhempi, etkä ole aiemmin ladannut Netflix-sovellusta, tarvitset Netflixin katseluun toisen laitteen.

Jos iOS-versiosi on alle 5.0, sinun on käytettävä toista laitetta Netflixin katseluun.