Netflix ilmoittaa: ”Netflix ei ole tällä hetkellä käytettävissä”.

Jos saat jonkin alla olevista virheilmoituksista:

Netflix ei ole tällä hetkellä käytettävissä
Netflix ei ole tällä hetkellä käytettävissä. Tarkista internet-yhteytesi tai katso lisätietoja osoitteesta www.netflix.com/support

Tavallisesti tämä tarkoittaa, että sovelluksesi pitää päivittää tai että yhteysongelma estää laitettasi yhdistymästä Netflix-palveluun. Yritä ratkaista ongelma seuraavien omaa laitettasi koskevien vianmääritysohjeiden avulla.

Apple TV

Mene selaimella osoitteeseen Netflix.com

1. Yhdistä tietokone, puhelin tai tabletti samaan verkkoon kuin laite, jossa ongelma on.

2. Avaa selain ja mene osoitteeseen netflix.com/clearcookies.

3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.

4. Kirjaudu sisään Netflix-tilillesi.

• Jos saat virheilmoituksen NSEZ-403, se tarkoittaa, että emme voi yhdistää tiliäsi Netflixiin tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.

• Jos et saa virheilmoitusta, jatka seuraavaan kohtaan.

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Päivitä Apple TV:n laiteohjelmisto

1. Siirry Apple TV:n päävalikkoon ja valitse sitten Asetukset (Settings).

2. Valitse Yleiset (General) > Ohjelmistopäivitykset (Software Updates) > Päivitä ohjelmisto (Update Software).

3. Valitse Lataa ja asenna (Download and Install).

4. Kun päivitys on valmis, kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos saat ilmoituksen Apple TV on ajan tasalla ja Apple TV:n ohjelmistoversio on 6.2.1 tai aikaisempi, suosittelemme käymään Applen tukisivuilla tai ottamaan yhteyttä Appleen saadaksesi lisäohjeita.

Päivitä verkkoasetukset

1. Siirry Apple TV:n päävalikkoon ja valitse sitten Asetukset (Settings).

2. Valitse Yleiset (General) > Verkko (Network).

3. Valitse Wi-Fi tai Ethernet.

• Jos valitset Wi-Fin:

1. Valitse Wi-Fi -verkko.

2. Valitse Määritä IP (Configure IP) ja sen jälkeen Automaattinen (Automatic).

3. Valitse Määritä DNS (Configure DNS) ja sen jälkeen Automaattinen (Automatic).

• Jos valitset Ethernetin:

1. Valitse Määritä IP (Configure IP) ja valitse sitten Automaattinen (Automatic).

2. Valitse Määritä DNS(Configure DNS) ja valitse sitten Automaattinen (Automatic).

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Testaa internet-yhteys

1. Siirry Apple TV:n päävalikkoon ja valitse sitten Asetukset (Settings).

2. Valitse Yleiset (General) > Verkko (Network) > Testaa verkko (Test Network).

3. Valitse OK ja seuraa ruudulla olevia ohjeita aloittaaksesi verkkotestin.

Jos testi epäonnistuu tai Apple TV ei voi yhdistää verkkoon, seuraa Applen ohjeita korjataksesi Apple TV:n yhteysongelman.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta laite ja irrota modeemi ja reititin virtalähteestä.

2. Odota 30 sekuntia ja kytke sitten modeemi ja reititin verkkovirtaan.

3. Odota 1 minuutti ja käynnistä laite.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Joillakin laitteilla, modeemeilla ja reitittimillä uuden internet-yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.

Nollaa kaikki Apple TV:n asetukset

Näillä ohjeilla nollaat Apple TV:n, palautat tehdasasetukset ja tyhjennät laitteeseen tallennetut tiedot, kuten Netflixin kirjautumistiedot ja Wi-Fi-verkon nimen sekä salasanan. Varmista, että nämä tiedot ovat saatavillasi, ja noudata näitä ohjeita vain, jos et ole saanut korjattua ongelmaa muiden vianmääritysohjeiden avulla.

Korjaa ongelma näin:

1. Noudata Applen ohjeita Apple TV:n nollauksesta tai tehdasasetusten palauttamisesta.

2. Kun olet nollannut Apple TV:n ja suorittanut alkuasennuksen, kokeile Netflixiä uudelleen.

Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi

Jos ongelma ei korjaannu näiden ohjeiden avulla, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi ja pyydä apua verkkoyhteysongelman ratkaisemiseen.

Internet-palveluntarjojasi voi tehdä seuraavaa:

• tarkistaa alueesi nettikatkokset

• korjata yleiset reititintä tai modeemia koskevat ongelmat sekä väärät verkkoasetukset.

• käynnistää verkkoyhteytesi uudelleen tai palauttaa sen.

Kerro internet-palveluntarjoajallesi seuraavat asiat:

• esiintyykö ongelma vain yhdellä laitteella vai myös muilla samaan verkkoon yhdistetyillä laitteilla

• onko laitteesi yhdistetty verkkoon langattomasti vai suoraan kaapelilla.

Ennen kuin lopetat keskustelun internet-palveluntarjoajasi kanssa, tee seuraavat asiat:

• Siirry verkkoselaimella osoitteeseen fast.com ja testaa nettiyhteytesi nopeus sekä yhteytesi suoraan Netflixiin.

• Kokeile katsoa Netflixiä uudelleen varmistaaksesi, että ongelma on korjaantunut.

iPhone, iPad tai iPod touch

Mene selaimella osoitteeseen Netflix.com

1. Yhdistä tietokone, puhelin tai tabletti samaan verkkoon kuin laite, jossa ongelma on.

2. Avaa selain ja mene osoitteeseen netflix.com/clearcookies.

3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.

4. Kirjaudu sisään Netflix-tilillesi.

• Jos saat virheilmoituksen NSEZ-403, se tarkoittaa, että emme voi yhdistää tiliäsi Netflixiin tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.

• Jos et saa virheilmoitusta, jatka seuraavaan kohtaan.

Päivitä Netflix-sovellus

1. Siirry aloitusnäytölle ja napauta sitten App Store.

2. Napauta Haku (Search) ja kirjoita ”Netflix”.

3. Etsi luettelosta Netflix, valitse se ja napauta sitten Päivitä (Update). Saatat joutua antamaan Apple ID -tunnuksesi salasanan. Jos unohdit salasanan, noudata Applen ohjeita päivittääksesi salasanan.

4. Kun päivitys on valmis, kokeile Netflixiä uudelleen.