Netflix ilmoittaa: Laitehäiriö. (501.-1019)

Jos näet Android-puhelimessa tai -tabletissa tämän virheilmoituksen:

Laitehäiriö. Käynnistä laite uudelleen ja yritä uudestaan (501.-1019)

Se viittaa yleensä siihen, että jotkin laitteessa olevat tiedot pitää päivittää. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Sammuta laite ja käynnistä virta uudelleen.

1. Sammuta virta puhelimesta tai tabletista. Varmista, että laite on sammunut eikä vain lukittu.

2. Kytke siihen virta.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Mitä minun tulisi tehdä seuraavaksi?

Jos saat yhä virheilmoituksen edellä mainittuja ohjeita noudatettuasi, tarkista Android-puhelimellasi tai -tabletillasi näkyvä virheilmoitus:

• Jos virheilmoitus on muuttunut muotoon "Sovellus täytyy käynnistää uudelleen. (502.-1019)", käytä tätä artikkelia ongelman ratkaisemiseen.

• Jos virheilmoitus ei ole muuttunut ja on edelleen "Laitehäiriö. Käynnistä laite uudelleen ja yritä uudestaan (501.-1019)", ota yhteyttä asiakaspalveluun.