Netflixin virhe tvq-pb-104

Jos saat virhekoodin tvq-pb-104, johon usein liittyy seuraava ilmoitus:

Emme voi toistaa tätä nimikettä tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen tai valitse toinen nimike.

Se viittaa yleensä siihen, että jotkin laitteessa olevat tiedot pitää päivittää. Yritä ratkaista ongelma seuraavien omaa laitettasi koskevien vianmääritysohjeiden avulla.

Blu-ray-soitin

Lataa Netflix-sovellus uudelleen

1. Valitse virhenäytöltä Lisätietoja (More Details).

2. Valitse Lataa Netflix uudelleen (Reload Netflix).

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä laite uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta.

Huomautus:
    Jos et ole varma, onko laitteesi virta kokonaan pois päältä tai et löydä virtakatkaisinta, irrota virtajohto.
  2. Pidä virta katkaistuna vähintään 30 sekuntia.

3. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Älytelevisio

Lataa Netflix-sovellus uudelleen

1. Valitse virhenäytöltä Lisätietoja (More Details).

2. Valitse Lataa Netflix uudelleen (Reload Netflix).

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti tai irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.