Netflix ilmoittaa: Latausrajavaroitus

Jos näet Android-puhelimessa tai -tabletissa tämän virheilmoituksen

Latausrajavaroitus
Tämän nimikkeen voi lisenssisyistä ladata enää yhden kerran ennen (DATE).

Se tarkoittaa, että olet pian ladannut tietyn TV-sarjan tai elokuvan sallitun enimmäismäärän kertoja.

Jotkin TV-sarjat ja elokuvat voi ladata yhdellä käyttäjätilillä vain rajoitetun määrän kertoja vuodessa. Voit valita Lataa (Download) virhenäytöltä ladataksesi TV-ohjelman tai elokuvan, mutta et voi ladata samaa nimikettä enää uudelleen ennen virheilmoituksessa mainittua päivämäärää. Jos haluat katsoa kyseisen TV-sarjan tai elokuvan aikaisemmin, sinun tulee muodostaa internet-yhteys ja katsoa se striimaamalla. Muussa tapauksessa voit ladata jonkin muun TV-sarjan tai elokuvan.