Netflixin virhe SSCR-S4010-2203-15-G

Jos saat Android-puhelimella tai -tabletilla virhekoodin SSCR-S4010-2203-15-G, johon usein liittyy seuraava ilmoitus:

Istunnon aloittaminen ei onnistunut valitulla laitteella.
SSCR-S4010-2203-15-G

Se viittaa yleensä ongelmaan, joka estää Android-laitettasi kommunikoimasta Chromecastin kanssa. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Sammuta Chromecast ja käynnistä virta uudelleen

1. Sammuta virta laitteesta. Jos laitteessa on virtajohto, irrota se pistokkeesta

2. Varmista, että laite on kokonaan sammunut eikä vain lepo- tai valmiustilassa.

3. Pidä virta katkaistuna 15 sekuntia.

4. Käynnistä laite ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Sammuta Android-puhelin tai -tabletti ja käynnistä virta uudelleen

1. Sammuta virta puhelimesta tai tabletista. Varmista, että laite on sammunut eikä vain lukittu.

2. Kytke siihen virta.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta laite ja irrota modeemi ja reititin virtalähteestä.

2. Odota 30 sekuntia ja kytke sitten modeemi ja reititin verkkovirtaan.

3. Odota 1 minuutti ja käynnistä laite.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Joillakin laitteilla, modeemeilla ja reitittimillä uuden internet-yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.

Nollaa Chromecastin asetukset

1. Pidä Chromecastissa olevaa painiketta painettuna 25 sekunnin ajan tai niin kauan, että merkkivalo alkaa vilkkua.

Huomautus:
    Chromecastin nollaus poistaa kaikki laitteeseen aikaisemmin tallennetut asetukset. Määritä Chromecastin asetukset uudelleen noudattamalla Googlen ohjeita.
  2. Kun olet nollannut laitteen, liitä se uudestaan Netflix-tiliisi.