Netflixin virhe HTP-403

Jos saat virhekoodin HTP-403, johon liittyy usein seuraava ilmoitus:

Emme saa näitä nimikkeitä juuri nyt käyttöösi. Yritä myöhemmin uudelleen.

Se yleensä viittaa verkkoyhteysongelmaan, joka estää laitettasi yhdistymästä Netflix-palveluun. Yritä ratkaista ongelma seuraavien omaa laitettasi koskevien vianmääritysohjeiden avulla.

Roku

Mene selaimella osoitteeseen Netflix.com
  1. Yhdistä toinen tietokone tai mobiililaite samaan Wi-Fi-verkkoon tai verkkoon kuin laite, jossa ongelma on.

2. Avaa verkkoselain, siirry osoitteeseen netflix.com/clearcookies ja kirjaudu sisään Netflix-tilillesi.

• Jos saat virheilmoituksen NSEZ-403, se tarkoittaa, että emme voi yhdistää tiliäsi Netflix-palveluun tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.

• Jos pystyt suorittamaan tämän vaiheen ilman selaimessa näkyvää virhettä, kyseessä saattaa olla muu ongelma. Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset vielä apua.

Älytelevisio

Mene selaimella osoitteeseen Netflix.com
  1. Yhdistä toinen tietokone tai mobiililaite samaan Wi-Fi-verkkoon tai verkkoon kuin laite, jossa ongelma on.

2. Avaa verkkoselain, siirry osoitteeseen netflix.com/clearcookies ja kirjaudu sisään Netflix-tilillesi.

• Jos saat virheilmoituksen NSEZ-403, se tarkoittaa, että emme voi yhdistää tiliäsi Netflix-palveluun tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.

• Jos pystyt suorittamaan tämän vaiheen ilman selaimessa näkyvää virhettä, kyseessä saattaa olla muu ongelma. Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset vielä apua.