Fiksu lataus -toiminnon käyttäminen

Käyttämällä Fiksu lataus -toimintoa voit ladata elokuvia ja sarjoja iPhonelle tai iPadille automaattisesti.

Fiksu lataus -toiminto sisältää kaksi tapaa ladata nimikkeitä automaattisesti: Lataa seuraava jakso ja Ladattu valikoima.

Tämä toiminto ei sisälly mainokselliseen Netflix-sopimukseen.

Lataa seuraava jakso

Jos haluat ladata sarjan seuraavan jakson automaattisesti, käytä Lataa seuraava jakso -toimintoa. Kun olet katsonut ladatun jakson, poistamme sen iPhoneltasi tai iPadiltasi ja lataamme automaattisesti sarjan seuraavan jakson.

Lataa seuraava jakso -toiminto ei käytä enempää tallennustilaa kuin latauksiin on jo käytetty.

Näin kytket Lataa seuraava jakso -toiminnon päälle tai pois päältä:

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko .

4. Napauta Sovellusasetukset .

5. Valitse kohdan Lataukset alta Fiksu lataus .

6. Kytke asetus päälle tai pois kohdan Lataa seuraava jakso vieressä olevalla valintakytkimellä.

Jos seuraava jakso ei lataudu, kokeile seuraavia ohjeita:

• Varmista, että Lataa seuraava jakso on käytössä.

• Yhdistä laite Wi-Fi-verkkoon.

• Tarkista, onko sarjasta enemmän jaksoja ladattavissa.

Ladattu valikoima

Käytä Ladattu valikoima -toimintoa, jotta sinulla olisi aina jotakin katseltavaa ilman nettiyhteyttä. Ladattu valikoima -toiminto lataa iPhonelle tai iPadille automaattisesti elokuvia ja sarjoja, joista uskomme sinun pitävän.

Näin kytket Ladattu valikoima -toiminnon päälle tai pois päältä:

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko .

4. Napauta Sovellusasetukset .

5. Valitse kohdan Lataukset alta Fiksu lataus .

6. Kytke asetus päälle tai pois kohdan Ladattu valikoima vieressä olevalla valintakytkimellä.

7. Kun Ladattu valikoima on käytössä, käytä painikkeita tai säätääksesi toiminnon käyttämän lataustilan (Gt) määrää jokaiselle profiilille.

Jos sarjoja ja elokuvia ei ole ladattu automaattisesti, kokeile seuraavia ohjeita:

• Varmista, että Lataa seuraava jakso on käytössä.

• Yhdistä laite Wi-Fi-verkkoon.

• Tarkista iPhonesi tai iPadisi käytettävissä oleva tallennustila ja vapauta tilaa tarvittaessa.