Netflix ilmoittaa: "Valitettavasti Netflix ei ole saatavilla maassasi"

Jos näet tämän virheilmoituksen:

Valitettavasti Netflix ei ole saatavilla maassasi.
Haluatko saada sähköpostiviestin, kun Netflix on saatavilla?

Se tarkoittaa, että et voi avata Netflix-tiliä maassasi käyttämälläsi laitteella. Se voi johtua siitä, ettei vanhempaa laitetta tueta enää.

Seuraa seuraavia ohjeita katsoaksesi Netflixiä laitteellasi.

Haluan kirjautua sisään olemassa olevaan Netflix-tiliin

Jos sinulla on aktiivinen Netflix-tili, valitse Kirjaudu sisään ja seuraa näytölle tulevia ohjeita. Kun olet kirjautunut sisään, voit katsoa laitteellasi sarjoja ja elokuvia.

Haluan avata uuden Netflix-tilin

Sinun pitää rekisteröityä Netflixiin toisella laitteella tai osoitteessa netflix.com. Kun tilisi on aktivoitu, voit kirjautua siihen tällä laitteella ja katsoa sarjoja ja elokuvia.