Netflixin virhe NSEZ-403

Jos näet tämän virheilmoituksen:

Jotain meni pieleen
Pahoittelemme, meillä on ongelmia pyyntösi kanssa. Löydät etusivulta paljon kiinnostavia juttuja.

Se viittaa yleensä siihen, että selaimeen tallennetut tiedot pitää päivittää, tai verkkoyhteysongelmaan. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Windows- tai Mac-tietokoneet

Kirjaudu sisään toisella laitteella.

Jotta voimme määrittää ongelmasi, sinun on kirjauduttava sisään Netflixiin toisella laitteella käyttäen samaa verkkoa, jota tietokoneesi käyttää.

Huomautus:
Jos olet jo kirjautunut sisään toisella laitteella, sinun on ensin kirjauduttava ulos Netflixistä ja sitten takaisin sisään.
  • Jos saat virheilmoituksen kirjautuessasi sisään laitteeseen tai yrittäessäsi katsella laitteella Netflixiä, emme pysty yhdistämään tiliäsi Netflix-palveluun tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.

• Jos et saa virheilmoitusta mutta et voi toistaa sisältöä laitteella, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Kaikki muut laitteet

Mene selaimella osoitteeseen Netflix.com
  1. Yhdistä toinen tietokone tai mobiililaite samaan Wi-Fi-verkkoon tai verkkoon kuin laite, jossa ongelma on.

2. Avaa verkkoselain, siirry osoitteeseen netflix.com/clearcookies ja kirjaudu sisään Netflix-tilillesi.

• Jos saat virheilmoituksen NSEZ-403, se tarkoittaa, että emme voi yhdistää tiliäsi Netflix-palveluun tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.

• Jos pystyt suorittamaan tämän vaiheen ilman selaimessa näkyvää virhettä, kyseessä saattaa olla muu ongelma. Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset vielä apua.