Netflixiltä tulevat salasananpäivitysviestit

Saatat saada Netflixiltä useita eri sähköposteja tilisi salasanan vaihtamisesta.

Päivitä salasanasi

Jos saat Netflixiltä Päivitä salasanasi -sähköpostin:

• Jos pyysit sähköpostin, päivitä salasanasi noudattamalla viestin ohjeita tai siirtymällä osoitteeseen netflix.com/password.

• Jos et pyytänyt sähköpostia, noudata ohjeita artikkelista Näin suojaat tilisi.

Salasana on päivitettävä

Salasana päivitetty

Jos saat sähköpostin, jonka mukaan salasanasi on päivitetty, mutta et pyytänyt salasanan vaihtamista, päivitä salasanasi. Jos et pysty päivittämään salasanaa, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Jos saat ilmoituksen Tämä salasana ei ole turvallinen, tai se on liian yleinen, kun yrität päivittää salasanaa, se tarkoittaa, että valitsemasi salasana on vuodettujen tai usein käytettyjen salasanojen listalla, emmekä voi sallia sitä turvallisuussyistä. Sinun on valittava toinen salasana.