Netflix ilmoittaa: "Netflix-sovelluksesta on tarjolla uusi versio. Tarvitset sen jatkaaksesi."

Jos näet tämän viestin:

Netflix-sovelluksesta on tarjolla uusi versio. Tarvitset sen jatkaaksesi.

Se tarkoittaa, että Netflix-sovellus pitää päivittää.

Päivitä sovellus klikkaamalla Päivitä nyt tai seuraa näitä ohjeita:

1. Valitse Käynnistä-valikon tehtäväpalkista Microsoft Store avataksesi sen.

2. Klikkaa Lisää lisää-kuvake > Lataukset ja päivitykset (Downloads and Updates).

3. Klikkaa Netflixin oikealta puolelta Lataa latauskuvake.

4. Kun päivitys on valmis, kokeile Netflixiä uudelleen.