Netflix: Valitettavasti Netflix-yhteydessä oli virhe. Yritä uudelleen. (T1-H1-W80072F8A)

Jos näet Windows 10 -tietokoneella tai -tabletilla tämän virheilmoituksen:

Valitettavasti Netflix-yhteydessä oli virhe. Yritä uudelleen. (T1-H1-W80072F8A)

Se tarkoittaa, että Netflix-sovellus on päivitettävä, jotta voit jatkaa Netflixin katselua. Voit päivittää sovelluksen seuraavasti:

1. Valitse Käynnistä-valikon tehtäväpalkista Microsoft Store avataksesi sen.

2. Klikkaa Lisää lisää-kuvake > Lataukset ja päivitykset (Downloads and Updates).

3. Klikkaa Netflixin oikealta puolelta Lataa latauskuvake.

4. Kun päivitys on valmis, kokeile Netflixiä uudelleen.