Netflixin virhe S7702-1003

Jos saat laitteellasi virhekoodin S7702-1003, johon yleensä liittyy seuraava viesti:

Anteeksi keskeytys
Netflixin toistamisessa on ongelmia. Varmista, ettei selaimesi ole yksityisessä tilassa. Yritä sitten uudelleen.

Se tarkoittaa, että Safari on yksityisen selailun tilassa. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

iPad

Yksityisen selaamisen poistaminen käytöstä
  1. Napauta oikeasta yläkulmasta Uusi sivu -painiketta (New Page).

2. Napauta Yksityinen (Private), sitten Valmis (Done).

3. Avaa uusi sivu ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Mac-tietokone

Yksityisen selaamisen poistaminen käytöstä
  1. Klikkaa valikkoriviltä Safari.

2. Valitse Asetukset (Preferences).

3. Kun olet Yleiset-välilehdessä (General), valitse Uusi ikkuna (A new window) kohdassa Safarin käynnistyessä avataan: (Safari opens with:).

4. Sulje Asetukset-ikkuna (Preferences) tallentaaksesi uudet asetukset.

5. Klikkaa valikkoriviltä Safari.

6. Valitse Lopeta Safari (Quit Safari).

7. Avaa Safari ja kokeile Netflixiä uudelleen.