Netflix ilmoittaa: Tila ei riitä

Jos näet Android-puhelimessa tai -tabletissa tämän virheilmoituksen

Tila ei riitä
Vapauta tilaa poistamalla tästä laitteesta ladattuja nimikkeitä.

Se tarkoittaa, että laitteellasi ei ole riittävästi vapaata tilaa sarjan tai elokuvan lataamiseen. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Poista ladatut nimikkeet laitteeltasi

Näin poistat yksittäisen ladatun nimikkeen:

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta Lataukset ja napauta sitten sarjaa tai elokuvaa.

4. Napauta Latauksen tila -kuvaketta  sen jakson tai elokuvan vieressä, jota ongelma koskee.

5. Napauta Poista lataus .

Näin poistat kaikki ladatut nimikkeet:

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko .

4. Napauta Sovellusasetukset .

5. Napauta Poista kaikki lataukset ja napauta sitten OK.

Poista muuta laitteeseen tallennettua sisältöä

Jos et ole ladannut nimikkeitä tai ladattujen nimikkeiden poistaminen ei auttanut, sinun pitää vapauttaa tilaa laitteeltasi. Etsi ohjeet Googlen ohjekeskuksesta tai ota yhteyttä laitteesi valmistajaan.