Minulla on ongelmia selatessani Netflixiä Applen VoiceOverin avulla.

Jos sinulla on ongelmia käyttäessäsi Netflixiä Applen VoiceOver-ruudunlukijalla, kokeile seuraavia ohjeita.

Apple TV

Laita Direct Touch päälle

Jotta Applen VoiceOver tunnistaa Netflixin oikein, laita Direct Touch päälle.

1. VoiceOverin ollessa käytössä avaa Roottorivalikko pyörittämällä Siri-kaukosäätimen kosketuslevyä kahdella sormella.

2. Valitse Direct Touch.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Lisätietoja VoiceOverista tai Direct Touchista tai apua tämän vaiheen suorittamiseen saat Apple-tuesta.